El reconegut director i professor de teatre i un dels fundadors del Teatre Lliure Pere Planella protagonitzarà la quarta sessió del cicle El teatre i els set pecats capitals que organitza l’associació DebatArts. Planella pronunciarà una conferència sobre El teatre i la gola i tindrà lloc el 17d’abril a les 19.00 h al Teatre El Rei de la Màgia, Carrer de les Jonqueres 15 de Barcelona. Després de la conferència s’obrirà col•loqui.

Es tracta d’un cicle de conferències sobre teatre però descobrint a cada xerrada la relació existent –o que veu l’autor- entre el teatre i un pecat capital. La primera El teatre i la ira, va ser pronunciada el gener per Jordi Coca, seguida el febrer de El teatre i la luxúria, a càrrec de Santi Fondevila i El teatre i l’enveja, que va pronunciar Joan Ollé.

Les properes conferències, de les que anirem anunciant el calendari ja que s’adaptarana l’agenda dels ponents, són aquestes:

El teatre i la supèrbia, per José Sanchis Sinisterra
El teatre i la peresa, per Iago Pericot
El teatre i l’avarícia, per Guillem J. Graells

L’associació DebatArts, formada per professionals de les arts escèniques de tot Catalunya, va néixer amb l’objectiu de fer pinya davant de les reiterades, constants i greus irregularitats que pateix l’entorn laboral dels artistes.

La comissió de DebatArts, formada per Antoni Alcalde, Xavier Serrat, Enric Cervera, Ignasi Roda, Martha Carbonell i Jaume Nadal, ens fa saber la seva satisfacció per l’interès que desperta l’associació entre els professionals més joves: Aquests creadors/es han manifestat la seva voluntat de participar de manera activa en les activitats de DebatArts i han adquirit el compromís fer comprendre als seus companys/es de generació que ja és el moment de PERDRE LA POR, superar l’instint individualista, donar la cara i col•laborar a corregir les nefastes polítiques culturals que estan vigents, explica, en un comunicat.

L’Associació proposa també als seus membres agregar-se a la secció IndignArts.

Més informació o contacte: a debatarts@ debatarts.cat o al bloc debatarts.