El teatre La Colmena recupera ‘Dos famílias’, amb Annabel Totusaus, Pau Sastre i Edu Telletxea.

El dissabte 4 de juny, el teatre La Colmena de Santa Coloma de Gramenet recupera l’espectacle Dos famílies, estrenat el passat mes d’abril -estrena absoluta- a la Sala Trono de Tarragona, on Annabel Totusaus, una actriu de referència als musicals, es fica a la pell d’una mare en un muntatge dramàtic de teatre de text. L’autor és José Pascual Abellán i l’interpreten, amb l’Annabel, Pau Sastre i Edu Telletxea. Junts formen la companyia La Família. La direcció és de Sergio Arróspide.

Dues famílies parla dels sentiments diferents però igualment potents de dos homes i una dona envers un nen. Dues famílies, l’adoptiva i la biològica, es coneixen i alhora es veuen enfrontades precisament perquè comparteixen el seu amor al nen. L’obra arrenca quan en Miquel recupera les regnes de la seva vida i amb elles la custòdia del seu fill biològic. El nen, a qui gairebé no coneix i al que va perdre només néixer pels seus problemes amb les drogues i l’alcohol, ha viscut fins ara amb la Cristina i en Marc, els pares d’acollida, que reben una dura estocada quan s’assabenten que el temps s’ha acabat i el nen ha de marxar de casa… En Miquel li deu una vida sencera, una vida per davant; la Cristina i en Marc, la possibilitat de continuar amb la qual han viscut junts fins ara. Dues vides diferents. Dos punts de vista diferents.

Totusaus va assegurar a la presentació que “l’espectador simpatitzarà amb els personatges i li costarà prendre partit.” Malgrat la rellevància del tema, “poc tractat al teatre i per al qual ens hem documentat molt amb responsables de centres d’acollida i similars”, Pau Sastre ha volgut emfatitzar que “tot i ser un tema profund i complex, l’obra té moments on l’humor pren un gran protagonisme.”

Dos famílias es podrà veure en una única representació el dissabte 4 de juny, a les 21 h, al teatre La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.
Entrada: 10 euros
Espectacle en castellà

Reserves o més informació a info@teatrelacolmena.cat

  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso