El Teatre Lliure obre temporada el proper divendres 25 de setembre amb Noli me tangere (no em toquis) Mi nombre es alguien y cualquiera, dos muntatges que posen de manifest l’excepcionalitat viscuda els últims mesos.

Després que el teatre hagués de tancar les portes el passat mes de març i d’un temps marcat per la sensació d’incertesa, d’excepcionalitat i de disrupció; de suspensió de drets, mort i malaltia, el Lliure no volia començar la temporada com si no hagués passat res.

El cantaor Niño de Elche oficiarà una missa laica que porta per títol Noli me tangere (no em toquis) i que es podrà veure 3 únics dies. Un cor i diferents textos que han creat per a l’ocasió els dramaturgs Marc ArtigauClàudia CedóAlbert Lladó i Victoria Szpunberg acompanyaran el  cantaor en aquesta litúrgia que vol reivindicar el teatre com un acte cultural i especialment artístic tan important com qualsevol acte en altres espais de culte religiós.

Paral·lelament i a diferents espais del Teatre Lliure de Montjuïc, grups de només 8 espectadors podran fer un recorregut per diferents situacions hospitalàries viscudes durant la crisi de la COVID-19. Mi nombre es alguien y cualquiera és un muntatge itinerant de la creadora Laura Vago que, després de viure la pandèmia com a personal sanitari, reivindica l’elaboració d’un dol col·lectiu que encara està pendent. Chantal AiméeBoris DaussàOriol GuinartPol López i Pau Vinyals s’alternaran en els seus rols i guiaran els espectadors pels diferents escenaris al llarg dels 25 minuts que dura la peça.

CALENDARI
Noli me tangere (no em toquis). Del 25 al 27 de setembre a les 20 h. Teatre Lliure de Montjuïc / Sala Fabià Puigserver.

Mi nombre es alguien y cualquiera. Del 25 al 27 de setembre. Passis a les 16.00, 16.30, 17.00, 17.30 i 18.00 h. Teatre Lliure de Montjuïc. Espectacle itinerant. Accés en grups de 8 persones.

Tota la programació de tardor del Teatre Lliure pot consultar-se al programa digital, concebut i dissenyat específicament per a poder-se consultar des de dispositius mòbils.

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània