Ros Ribas
Torna al Lliure El temps que estiguem junts, de Pablo Messiez i La Kompanyia Lliure

Torna a l’Espai Lliure de Montjuïc El temps que estiguem junts, l’espectacle de Pablo Messiez i La Kompanyia Lliure que l’any passat va recollir elogis tant per la seva singularitat i volada poètica, com per la precisió dels intèrprets i la imaginativa direcció. “Després d’exhaurir entrades la temporada passada, reprenem un dels muntatges estrella de La Kompanyia Lliure. Una història sorprenent que guia l’espectador a través de les emocions, l’espai i el temps compartit”, ens comuniquen des del teatre.

Una proposta en què el temps es plega sobre si mateix i conviuen en un mateix espai dos moments que la cronologia ha separat. Per una banda, una parella que es trasllada a un pis nou. Per l’altra, un grup d’inconsolables que es reunien fa cinc anys en aquest mateix apartament, mirant de trobar algun estímul que els tornés el desig.

El temps que estiguem junts, protagonitzada en aquesta ocasió per Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Lluís Marquès, Maria Rodríguez, Joan Solé i Júlia Truyol, es podrà veure del 9 de maig al 2 de juny a l’Espai Lliure de Montjuïc.

Coincidint amb la seva reestrena es presenta l’edició del text de la funció, que ja es pot trobar a les llibreries en català i castellà.

Si voleu més informació, podeu recuperar el text que vàrem escriure en ocasió de la presentació a la seva estrena, clicant aquí

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here