COMUNICAT DE L’ESCOLA EL TIMBAL

Formació Professional curs 2020-2021
Vols ser actor? Vols ser actriu? Et presentem els nostres plans de Formació Professional. Ja estan les inscripcions obertes!

Fes-ho realitat, surt a escena! Aquests són els cursos que et pofen ajudar:

Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral

Formació Professional de matins

Títol homologat per la Generalitat de Catalunya

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral s’adreça a totes aquelles persones que vulguin assumir competències professionals per a actuar en viu i en mitjans audiovisuals i esdevenir expertes en l’anàlisi i l’aplicació de l’expressió dramàtica en tots els seus àmbits possibles.

Consta de 2000 hores, impartides en dos anys acadèmics, de les quals 1834 hores són presencials al centre de formació i les restants 166, corresponen a les pràctiques externes.

Calendari acadèmic

  • La inscripció a la convocatòria de juny de les proves d’accés és del 13 de maig al 2 de juny.
  • La prova d’accés serà el 6 de juliol.
Requisits acadèmics
  • Tenir 18 anys o complir-los aquell any.
  • Certificat nominal de superació de la prova específica d’accés 2020-2021
  • Document oficial o resguard de tramitació que acrediti que l’aspirant té el títol de batxillerat (o equivalent).
  • O bé, si no és té el batxillerat o es prové d’un CFGM, s’ha de fer la prova comuna d’accés a un CFGS de la branca d’Arts plàstiques i disseny fent les àrees de català, castellà, anglès i comentari de text (història).
  • O bé, títol d’un CFGS d’una altra especialitat ja cursat.
  • Per a alumnat estranger, cal que tinguin l’homologació del títol de batxillerat.

Si vols inscriure’t a la pròxima sessió informativa del 26 de maig a les 18:30hclica aquí.

Si vols saber més sobre el CFGS i conèixer el calendari acadèmic complet, clica aquí.

Podeu demanar més informació a escola@eltimbal.org.

Pla de Formació Actoral

Formació Professional de tardes
Adreçat a futurs actors i actrius, es defineix com un pla singular de formació de l’actor contemporani, on la interpretació s’integra en un projecte educatiu coherent i pragmàtic, que facilita als/les intèrprets les bases per a la seva autonomia com a creadors.
El programa d’assignatures compta amb totes les matèries necessàries perquè l’alumnat assoleixi un domini suficient del propi cos, de la veu i de les tècniques d’actuació de base. El programa compta amb l’aplicació del tècniques de formació pròpies (sistema CODA).Si vols inscriure’t a la pròxima sessió informativa del 20 de maig a les 18h o del 29 de juny a les 19h, clica aquí.

Si vols saber més sobre el PFA, clica aquí.

Postgrau d’Interpretació en Cinema i TV,
15ª edició.
Postgrau anual basat en un programa de formació i perfeccionament que facilita l’entrada a la professió a actors i actrius que volen desenvolupar -se en l’àmbit audiovisual.
Dirigit a graduats/des en Art Dramàtic (ESAD, CFGS, Formació professional amb titulació) i professionals del sector sense titulació específica que puguin acreditar experiència professional.Si vols inscriure’t a la pròxima sessió informativa del 19 de maig a les 20h o del 30 de juny a les 20h clica aquí.

Si vols saber més sobre el Postgrau en Cinema i TV, clica aquí.

Postgrau en Tècnica d’Interpretació (metodologia CODA)
Fausto Carrillo i Ricard Boluda, creadors del Sistema d’interpretació actoral CODA, proposen un coaching formatiu personalitzat que permeti la conquesta i domini de la organicitat en escena.
El Sistema Coda potencia la comprensió i pràctica del propi procés creador, però no proporciona models de creació ni personals ni en col·lectiu. Com a sistema d’aprenentatge es cenyeix estrictament a l’adquisició d’hàbits, competències i autonomia com a intèrprets.
Especialistes en diagnosticar els problemes i disfuncions dels/les intèrprets i en oferir propostes específiques de  treball ajustades a les seves necessitats.
Si vols inscriure’t a la pròxima sessió informativa del 2 de juliol a les 12h clica aquí.Si vols saber més sobre el Postgrau en Tècnica d’Interpretació (metodologia CODA), clica aquí.
———————————

Postgrau en Creació Teatral
Programa anual de formació i perfeccionament que permet l’adquisició d’eines per a la creació de peces teatrals en col·lectiu i per al desenvolupament de la pròpia veu i autonomia creativa de l’intèrpret.A partir d’exercicis basats en la pedagogia de Jacques Lecoq treballarem les dinàmiques i les estructures dramatúrgiques de diferents territoris teatrals. Així mateix, aprofundirem en les bases interpretatives de cada territori a través del treball individual en improvisació i anàlisi del moviment.

Si vols inscriure’t a la pròxima sessió informativa del 30 de juny a les 18h clica aquí.

Si vols saber més sobre el Postgrau en Creació Teatral, clica aquí.