Si voleu estar al dia de les propostes teatrals que es fan arreu del mon, el 13 de febrer (20 h), en tindreu una oportunitat magnifica.  El Cinema Yelmo, a través de la seva finestra de continguts alternatius + Que Cinema projectarà l’intens drama Tots eren els meus fills del dramaturg Arthur Miller des del teatre londinenc The Old Vic, protagonitzat per la guanyadora de el premi de l’Acadèmia Sally Field (Lincoln, Forrest Gump, Magnòlies d’acer) i Bill Pullman (The Sinner, Dear Wendy, Carretera perduda).

Tot i decisions difícils i durs revessos, la història de Joe i Kate Keller és una història d’èxit. Han construït una casa, han criat a dos fills i han establert un negoci pròsper. Però res dura per sempre, i les seves vides plenes, ja de per si enfosquides després de la pèrdua del seu fill gran a la Guerra, estan a punt de quedar destruïdes. Amb el retorn d’una figura de el passat, les veritats enterrades es veuen forçades a sortir a la llum, i el preu que van haver de pagar pel somni americà queda al descobert.

Jeremy Herrin (This House, People, Places & Things) dirigeix ​​un elenc que inclou a Jenna Coleman (les sèries Victòria i Doctor Who) i Colin Morgan (la sèrie Merlín i pel·lícules com Legend o Les cròniques de Blancaneus: El caçador i la reina de el gel).

Cinema Yelmo projecta en exclusiva aquesta temporada teatral en 5 Cinemes Yelmo de 4 ciutats seleccionades: Madrid (Ideal), Barcelona (Comèdia i Icaria), València (Mercat de Campanar) i Màlaga (Vialia Màlaga).

Entrades disponibles al web de Cinema Yelmo.

Títols Teatre 2020:
Somni d’una nit d’estiu, 12 de març
La trilogia Lehman, 16 d’abril
Eva al desnudo, 21 de maig

Sobre + Que Cinema de Cinema Yelmo

+ Que Cinema és la finestra de Cinema Yelmo dedicada especialment a concentrar sota un mateix paraigües tots els continguts alternatius a la cartellera convencional.

Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, anime, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que han de ser vistos en pantalla gegant.

Cinema Yelmo, empresa líder de el sector de l’exhibició, és part de Cinépolis, segona cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia, Xile, Brasil , Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia. Yelmo compta amb els més avançats sistemes de projecció i so, les seves sales ofereixen una gran espectacularitat i la millor experiència d’oci i cinema possible.

Compta amb 480 pantalles, totes elles 100% digitals, i 48 complexos repartits entre Madrid, Barcelona, ​​Tarragona, Canàries, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, València, Valladolid, Saragossa, Biscaia i Navarra. Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales com: la Projecció Digital, sales Junior, Cinema Yelmo Premium, Cinema Yelmo Luxury, així com retransmissions en directe via satèl·lit.

  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón