MONÒLEGS A LA PLAÇA, de Nus Cooperativa, és un espectacle de teatre fòrum on es plantegen diverses situacions de violència i opressió entorn el gènere o la orientació sexual, entre d’altres, i el públic pot participar, ja sigui des de la plaça o des de casa, en com resoldria o abordaria aquella situació de violència si hagués estat present. Per iniciativa del Teatre Tantarantana, aquest espectacle es va gravar fa uns dies en un espai exterior del barri del Raval i ara ja està disponible online. Tots els diners recaptats amb les entrades per poder veure’l es destinaran a la Xarxa de Suport Mutu del Raval.

Aquesta és una iniciativa solidària del Teatre Tantarantana per ajudar els col·lectius més desafavorits del Raval, barri en què està situada la sala, durant i després de la pandèmia del Covid-19

ESPECTACLE SOLIDARI PER AL BARRI DEL RAVAL
El Raval és un barri amb un potent engranatge de solidaritat veïnal, però arran de la crisi derivada de l’estat d’alarma, les xarxes de suport estan desbordades.

Des del Teatre Tantarantana hem estat sempre implicats amb el barri, sobretot a través del projecte comunitari PI(È)CE, i com a veïns del Raval no podíem quedar-nos sense fer res. Per aquest motiu, hem engegat el challenge solidari amb el qual, a través del teatre, recaptarem fons que aniran destinats íntegrament a la Xarxa de Suport Mutu del Raval. Li diem challenge perquè és una iniciativa que pretén continuar viva a través d’altres entitats culturals: continuem la cadena solidària i nominem a LA PERLA 29 i TEATRE ROMEA!

COM FUNCIONA L’ACCIÓ SOLIDÀRIA?
Compra una entrada solidària a 5€ i rebràs un correu electrònic amb un enllaç per poder veure l’espectacle online. Aquest enllaç serà vàlid fins l’últim dia de funcions (12 de juliol a les 23:59h).