Hem rebut aquest Comunicat d’ADETCA I APTEM.
APTEM i ADETCA són les Associacions empresarials que representen els teatres i productores teatrals de Madrid i de Catalunya, respectivament.


EL TEATRE ÉS UN ESPAI SEGUR
Posem en relleu que els teatres i espais d’exhibició poden ser un model a seguir per altres sectors de l’activitat econòmica i cultural, després de la molt bona experiència en l’assistència del públic en aquests recintes des de la represa de l’activitat.

Coincidint amb la posada en marxa de la nova temporada, els responsables dels  teatres privats de Catalunya i de Madrid volem recordar el nostre compromís de SEGURETAT i el nostre missatge de CONFIANÇA als espectadors, amb el programa #TEATRESEGUR.

L’aplicació punt per punt de les normes establertes per les autoritats sanitàries, ha confirmat que els teatres i cinemes formen part de les activitats segures i necessàries per a la reconstrucció d’una experiència vital plena, convertint-se en model de referència per a altres activitats, en procés d’adaptació a les noves circumstàncies.

L’exquisit comportament dels espectadors en el compliment de les normes i mesures de convivència als cines i teatres, és l’altre factor a destacar en els resultats d’una experiència tan positiva.

A més del compromís de la pràctica de totes les mesures esmentades, el programa #TEATRESEGUR garanteix la devolució de l’import de les localitats, en el cas de no dur a terme la representació.

#TEATRESEGUR
Protegim la vostra SALUT

Pràctica obligatòria de totes les mesures oficials de control sanitari:

  • Ús obligatori de mascareta a l’accés i durant l’estada al teatre
  • Aforament limitat en base a la normativa vigent
  • Desinfecció del teatre després de cada funció
  • Gel hidroalcohòlic a disposició dels espectadors en tot moment
  • Desinfecció de banys

              

Accés i sortida:

–          Accés: El teatre obrirà les portes amb temps suficient abans de l’inici de la funció, per facilitar l’accés al recinte sense aglomeracions.

–          Sortida: es realitzarà de forma esglaonada seguint les indicacions del personal de sala.

Protegim els vostres DINERS

  • Devolució garantida en cas de cancel·lació
  • VÍDEO D’ADETCA [AQUÍ]
bANNER amic ficcions 2020