roges - dijous 20 d'agost. Imatge de Guillem Pacheco.

Aquest dijous 20 d’agost va tenir lloc el primer espectacle d’estrena de la temporada dels Terrats en Cultura 2020 amb totes les entrades esgotades. Una seixantena de persones van poder veure en primícia roges, la nova creació del ballarí i coreògraf Miquel Barcelona, que comptava amb la participació a escena de la ballarina Helena Gispert i la música en directe d’Oriol Mula.

La proposta presenta testimonis de l’època de postguerra per tal de generar un discurs artístic que ajudi a complementar el relat històric a través dels cossos i del moviment. roges és l’evolució de la recerca feta per la companyia i que en cada diferent context d’exhibició ha anat convertint en càpsules escèniques resultant l’espectacle que es s’ha pogut veure en primícia als Terrats en Cultura.


TERRATS EN CULTURA, CADA DIJOUS D’AGOST

Aquesta nova temporada de Terrats té la peculiaritat que manté activa la programació durant el mes d’agost. Vista la situació excepcional causada per la CoVid-19 els Terrats en Cultura volen ser una oferta cultural estable durant l’agost a Barcelona i mantenir viva la vida cultural de la ciutat durant aquest mes. Amb aquesta decisió volen poder oferir un esdeveniment diferent i refrescant a tota aquella població que no ha pogut marxar de vacances deguda la petita recessió econòmica viscuda durant els últims mesos.

La propera cita…                                                                                                
Des de la intimitat de la seva habitació fins a tenir Barcelona als seus peus: deixeu-vos encisar per la veu i estil personal de Marta Knight.

Dijous 27 d’agost a les 20 h – Barri de La Pau

Marta Knight és una jove compositora que, amb només 21 anys, ja s’ha convertit en la revelació de l’escena musical nacional d’aquest últim any i, en el seu pas per sales i petits festivals, ha captivat tant a crítica com a públic amb una veu molt personal i el seu estil propi que es passeja entre el folk i l’indie-rock.

En la seva, encara curta, carrera ja ha rebut el reconeixement de premis com L’Hospitalet Canta en Femení, ha realitzat més de 50 concerts entre sales i petits festivals i s’ha convertit, amb la seva veu personal i lletres introspectives, en una de les revelacions emergents de l’últim any i en la millor representació del talent femení, local i jove.

El proper dijous 27 d’agost pujarà a un terrat del barri de La Pau per encisar-nos amb el seu folk de curta distància amb tocs d’indie-rock cadenciós i esperit britpop i amb cançons que deixen clares les influències d’alguns dels seus preferits, entre els que trobem Julien Baker, Sharon Van Etten, Nick Drake, Johnny Cash, Oasis o Kurt Vile.

Fitxa artística
Veu i guitarra: Marta Knight

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània