El Mago Pop

Des de que elkpassat mes de setembre es va instal·lar al Teatre Victòria,  l’acollida del Mago Pop i del seu espectacle Nada Es Imposible a Barcelona, sembla que no té precedents en les fronteres estatals i competeix directament en els rècords de venda internacionals. I per celebrar-ho, vol que el seu primer Cap d’Any sigui una autèntica festa. Així, l’equip del jove il•lusionista del Vallès organitza un Lottery per poder accedir a la compra de les entrades d’aquesta funció especial. 

Aquest concurs  permetrà als guanyadors tenir assegurada la possibilitat d’adquirir les seves localitats per la nit de Cap d’Any, abans de posar les entrades a la venta al públic en general.

Per participar-hi, cal accedir a www.teatrevictoria.com i registrar-se en el formulari del sorteig. La data límit és el 20 de novembre, fins les 23:59 hores.

Els guanyadors d’aquest sorteig rebran el día 21 de novembre, un correu personalitzat amb les instruccions per poder comprar de manera preferent les entrades per a la funció de Cap d’Any, i tindran com a límit fins les 23:59 hores del 24 de novembre, per completar la seva comanda.

Trobareu tota la informació sobre aquesta funció especial de Nada Es Imposible a www.elmagopop.com

 

banner fira mediterrània
banner fira mediterrània