Marta Camuffi: “Volem implicar el públic, que sigui part essencial i activa”

  0

  Els dies 16 i 17 de novembre La Central del Circ celebra el seu EP (Extended Performance), la mostra bianual de companyies en creació en la qual participaran tres companyies de circ contemporani.
   
  SOM NOISE Cia, Collettivo Terzo Livello i Viso & Rachel s’encarregaran durant les dues sessions de mostrar l’estat dels seus treballs i provar-los davant de públic. L’experiència ofereix a les companyies la possibilitat de gaudir d’un espai íntim, de petit format i que permet la interacció i el contacte directe amb els espectadors. 

  Entrevistem Marta Camuffi, artista de Collettivo Terzo Livello:

  Treball en col·lectiu i experimentació: aquesta és la vostra essència.

  Nosaltres som un col·lectiu que, des del 2015, ha treballat sempre des de l’experimentació escènica. En aquest cas, els dies 16 i 17 presentarem un procés de treball, un work-in-progress que esdevindrà el proper treball del grup.

  Quins llenguatges teniu presents en aquest procés?

  Som artistes de circ i ens agrada treballar sobre tres conceptes bàsics: l’experimentació com a pilar, el públic i la sorpresa. L’experimentació ens permet jugar i provar diverses propostes. Pel que fa al públic, ens agrada que sigui part activa, eliminar la quarta paret que pugui haver-hi, interpel·lar-lo i que sigui una experiència interactiva. El tercer element és la sorpresa. Busquem estratègies i que puguin trencar i sorprendre, molt lligat amb el que parlàvem de l’experimentació.

  Dos dies molt intensos per endavant. Què n’espereu?

  Volem presentar aquest procés que hem estat fent i tenir feedback del públic, saber què veu i què i agrada i què no. Trobar tenir una trobada real amb el públic que s’acosti a La Central del Circ.

  BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
  Banner Quinzena metropolitana 2021