Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10 anys amb el Pot Petit

19€

Aniversari de ritmes, rialles i cançons

SINOPSI

El Pot Petit celebra 10 anys plens d’aventures, ritmes, rialles i cançons amb un concert excepcional que només es podrà veure a 10 únics llocs!

Sinopsi
Voleu descobrir què hi ha dins el Pot Petit? Per aquesta ocasió tan especial us presentarem un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band! I per fer-ho comptarem amb tretze músics a l’escenari que faran sonar les cançons d’El Pot Petit com mai abans no les heu sentit.

Una experiència que volem que les famílies recordin per sempre.

Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en part de la banda sonora d’un gran nombre de llars.

Més informació
El Pot Petit neix el 2009 d’unes ganes de crear música, concerts i espectacles de qualitat pensats especialment pels infants i les seves famílies. El grup aposta per acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia i original amb les que els infants es puguin sentir identificats.

Amb més de 15.000 còpies dels seus tres discos venudes, més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de Youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar. Els seus tres discos, “Canta amb El Pot Petit” (2012), “Ritmes i Rialles” (2015) i “A l’aventura!” (2018) han tingut molt bona acollida i han aconseguit que les seves cançons formin part del dia a dia de moltes famílies.

FITXA ARTÍSTICA

Jana (actriu cantant): Helena Bagué Vilà Pau (actor, cantant i guitarrista): Siddartha Vargas Martínez Bateria: Pau Oliver Bover Percussions: Aniol Miró Guillamí Teclat, violí i serra: Albert Dondarza Roca Baixista: Sergi Casademont Garcia Saxo, clarinet, flauta travessera, piano: Dani López Pradas Trombó: Joni Ripoll Moreno Trompeta: Ariadna Gispert Bronsoms
Guitarrista: Dario Barrosso Miranda Corista i actriu: Olga Bernardo Vidal Corista i actriu: Mercè Munné Parera  Titellaire: Marina Congost Nogué Direcció artística: Jordi Duran Roldós i El Pot Petit Direcció musical: Pau Oliver i Dani López Vestuari: Carme Puigdevall Plantés Escenografia: Joan Pena Crevillent Tècnic de so i assessorament tècnic: Marc Usano Pujol Disseny i tècnic de llums: Nino Costa Municoy Assessorament de moviment i coreografia: Lu Arroyo Moreno Gestió i producció: Gemma Gómez Aiguadé

Les criatures menors de 2 anys, si no ocupen butaca, no paguen entrada

Espectacle accessible per a criatures amb audiòfon i/o implant coclear (funcions del 30 i 31/12)

Compra d’entrades

Details

Start:
26 26+02:00 December 26+02:00 2019
End:
31 31+02:00 December 31+02:00 2019
Cost:
19€
Event Categories:
,
Event Tags:
,
Website:
https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/134_10-anys-amb-el-pot-petit.html
Durada:
mintus