Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A tocar!

15€

Inauguració Festival Grec 2020

SINOPSI

Podríem trobar en les nostres inquietuds la força i l’entusiasme per a una transformació? Com podem donar col·lectivament un sentit nou a les nostres vides si no és mitjançant la poesia?

Baró d’evel assumeix el repte de crear un moment “en suspensió” com a obertura del Grec. Tenim a tocar el moment de posar-nos un cop més en moviment, però també tenim a tocar el moment de fer un canvi. Estem tocats, és evident, però volem tocar, volem sentir, volem viure, volem somiar. Per a Baró d’evel, convocar artistes admirats i propers a l’escenari del Teatre Grec en un moment com aquest és més que un privilegi; orquestrar la cerimònia, un gran honor; retrobar-se amb el públic, una il·lusió. A tocar! ha de ser una injecció d’essencialitat i d’energia.

Travessem encara una fase de la crisi i tot es mou, tot oscil·la. Per tant, cal ser prudents sense deixar de ser ambiciosos, perquè som fràgils, però valents. Generacions diverses i llenguatges diferents pugen a l’escenari en una proposta que ens convida a retrobar la força de l’espectacle, a intentar submergir-nos en les profunditats de l’ésser humà per fer front al repte més important al qual ens hàgim enfrontat: recuperar les essències i la importància de tot el que es viu, veure-hi clar per retrobar les prioritats. Serà una mena de cerimònia de reencantament adreçada, potser, a reconnectar-nos amb l’essencialitat del present, la responsabilitat del futur i la sinceritat de la poesia.

Com a mestres de cerimònia, els Baró d’evel, una companyia amb un peu a Catalunya i un altre a França i que lideren Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias, autors d’espectacles com Bèsties (Grec 2018) o Falaise (Grec 2019). Han seduït el públic barceloní amb unes propostes escèniques fetes amb una notable habilitat, grans dosis de poesia i una profunda senzillesa. Aquest cop, s’envolten d’artistes de disciplines diverses, que van del teatre, el moviment i el clown a les arts plàstiques i la música, com Frederic Amat, Tortell Poltrona, Maria Muñoz, Raül Refree, Lina, Nicolas Lafourest, Roc Mateu Trias, Imma Colomer i els Cube.bz. Són els ingredients d’una mena de gran còctel Molotov que no vol incendiar res sinó convidar-nos a totes i a tots a participar en una gran celebració de la vida.

 

Una producció del Grec 2020 Festival de Barcelona.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Baró d’evel Creació: Camille Decourtye, Blaï Mateu Trias, Frederic Amat, Raül Refree, Lina, Tortell Poltrona, Maria Muñoz, Nicolas Lafourest, Roc Mateu Trias, María de la Cámara, Gabriel Paré Lezcano, Imma Colomer Text de l’Imma Colomer: Marina Garcés Disseny del so: Roc Mateu Disseny de la il·luminació: Cube.bz Disseny del vídeo: Xavier Gibert Mateu Ajudantia de direcció: Oriol Pla Assistència pictòrica: Arnau Colomo Regidoria de plató: Luara Mateu Trias Producció: Mar Girona Col·laboració en la producció: Montserrat Trias Muñoz (Circ Cric) Imatge: Frederic Amat

DisciplinaESCENA HÍBRIDACIRC

Dates i horarisdimarts 30/6 – 22:00 Hdimecres 1/7 – 22:00 H

EspaiTeatre Grec

Duració65 min

LlenguaCatalà, castellà, francès, portuguès i altres

Preus15 €

Details

Start:
June 30
End:
July 1
Cost:
15€
Event Categories:
,
Website:
https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/tocar
Durada:
mintus

Organizer

Teatre Grec

Venue

Teatre Grec
Passeig de Santa Madrona, s/n
Barcelona, Barcelona 08038 Espanya
+ Google Map
Phone:
934 13 24 00
Website:
https://www.barcelona.cat/grec/es/