Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AB [INTRA]

30€

Una exploració dels impulsos més profunds i primaris de l’ànima humana en l’última gran creació del coreògraf català Rafael Bonachela.

SINOPSI

La Sydney Dance Company va obrir la temporada passada amb un viatge intens per l’existència humana on s’exploren els aspectes més profunds i primaris de l’ànima, les nostres respostes més viscerals, de la tendresa a la confusió. L’espectacle és un recorregut per l’essència mateixa de la condició humana que es desenvolupa en un escenari minimalista on els artistes esdevenen el focus d’atenció. La banda sonora composta per Nick Wales, juntament amb moviments de la peça de violoncel de Pēteris Vasks Klātbūtne (Presència), proporciona un fons exuberant format pel so de les cordes i per una electrònica atmosfèrica. El resultat és una proposta de moviment brillant, energètica i electritzant, on la tècnica i l’emoció són igualment importants.

Rafael Bonachela va néixer a la Garriga i va començar a ballar a Barcelona abans de  traslladar-se a Londres per tal d’entrar a formar part de la Rambert Dance Company. Va ser ballarí de la companyia i coreògraf fins al 2006, quan va crear la Bonachela Dance Company. El 2008 va estrenar 360°, la primera gran producció per a la Sydney Dance Company, de la qual, menys de sis mesos més tard, va ser nomenat director artístic. Al llarg dels anys, la companyia ha consolidat la seva reputació com un gran focus de creació, amb el seu aplaudit grup d’intèrprets presentant els nous treballs de Bonachela i altres coreògrafs, però també mostrant el treball de dissenyadors, compositors i músics de gran talent.

Una producció de la Sydney Dance Company.

La Sydney Dance Company té l’assistència del govern d’Austràlia mitjançant l’Australia Council for the Arts, el seu organisme assessor i de finançament artístic, i del Govern de Nova Gal·les del Sud, mitjançant Create NSW. 

Aquest espectacle es va estrenar al Roslyn Packer Theatre Walsh Bay (Austràlia) el 14 de maig del 2018.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia: Rafael Bonachela Composició musical: Nick Wales (Composició original de Nick Wales amb moviments de Klātbūtne, “Presence“, de Pēteris Vasks)

Intèrprets de la companyia: Ariella Casu, Davide Di Giovanni, Holly Doyle, Janessa Dufty, Dean Elliott, Riley Fitzgerald, Jacopo Grabar, Liam Green, Luke Hayward, Dimitri Kleioris, Chloe Leong, Jesse Scales, Emily Seymour, Mia Thompson, Charmene Yap, Chloe Young, Victor Zarallo

Il·luminació: Damien Cooper Vestuari i escenografia: David Fleischer Direcció executiva de la Sydney Dance Company: Anne Dunn Producció de la Sydney Dance Company: Dominic Chang Direcció dels assajos: Christopher Aubrey Direcció tècnica: Guy Harding Regidoria: Simon Turner Tècnics de producció: Anthony McCoy, Jennifer Ryan Distribució: Mondigromax –cultius de Cultura Fotografia: Pedro Greig Durada: 70 minuts

Compra d’entrades

Details

Start:
2 02+02:00 July 02+02:00 2019
End:
4 04+02:00 July 04+02:00 2019
Cost:
30€
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/sydney-dance-company
Durada:
mintus

Organizer

Mercat de les Flors
Phone:
Lleida, 59
Email:
info@mercatflors.cat
Website:
www.mercatflors.cat

Venue

Mercat de les Flors
Lleida, 59
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Phone:
34 93 256 26 00
Website:
www.mercatflors.cat