Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Assedegats

22€

Un nou text de Wajdi Mouawad sota el prisma de La Perla 29

SINOPSI

Qui no s’ha despertat algun cop amb el buit a dintre? Amb unes ganes irrefrenables de ser lliure i de viure convençut que l’amor i la bellesa poden absolutament amb tots els horrors. Amb la convicció que cal deixar enrere les rutines asfixiants i les normes absurdes, el prosperar insignificant i la distància trista. Qui no espera retrobar-se algun dia amb la infantesa abandonada? On la voluntat i la sorpresa i l’amor i el rebuig i la son i l’eufòria eren tant intenses que el món i la vida eren una mateixa cosa, i valien la pena.

Wajdi Mouawad ens porta aquesta vegada al nucli de l’adolescència, en el trànsit entre la infantesa que s’ha de deixar enrere i l’edat adulta que no es vol assumir. Assedegats de vida, volent palpar l’infinit amb el palmell de la mà i encabir-lo endintre, Murdoch, Norvège i Boon entrecreuen els seus camins on la bellesa i l’absurd es juguen en un pols la seva supervivència. Murdoch es lleva un matí decidit a vomitar verbalment tota la ràbia que acumula davant d’un món al que no troba sentit ni esperança. Norvège s’ha tancat a la seva habitació des de fa dies i no en vol sortir o és incapaç de fer-ho. Boon somia ser escriptor i fer créixer la bellesa d’aquest món.

Quinze anys més tard Boon, convertit en antropòleg forense, reconeix en unes restes trobades al fons del riu Saint Laurent el cadàver de Murdoch, que havia desaparegut misteriosament. Això el porta a rememorar la seva adolescència i els seus somnis abandonats. I descobreix que la set insaciable de sentit i bellesa de Murdoch i Norvège els acaba unint per sempre, de manera sorprenent, traspassant els límits entre realitat i ficció. Aquest descobriment torna a obrir el crit vital de l’adolescència, massa sovint sepultat malgrat el temps que ens toca viure. Qui no s’ha despertat algun cop amb el buit a dintre? I què n’ha fet?

 

FITXA ARTÍSTICA

Un text de Wajdi Mouawad i Benoît Vermeulen
Traducció Ramon Vila
Direcció Oriol Broggi
Ajudant de direcció Albert Reverendo

Amb
Guillem Balart

Sergi Torrecilla
Carla Vilaró

Col·laboracions repartiment audiovisual
Clara Segura
Ivan Benet 
Xavier Ruano

Disseny de vídeo Francesc Isern
Disseny de so Damien Bazin
Realització de vídeo en directe Francesc Isern, Cesc Pastor, Juan Boné i Arnau Planchart
Regidor d’espai Marc Serra
Operador Steadycam Roger Blasco
Concepció gràfica Carla Vilaró
Atenció al públic Ailin Migliora, Juan Boné i Marc Serra

Durada: 75 minuts

Idioma: Català

Una producció de La Perla 29 amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona 2020

Compra d’entrades

Details

Start:
October 21
End:
November 15
Cost:
22€
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
http://www.laperla29.cat/portfolio/assedegats/?id=25
Durada:
mintus

Organizer

La Biblioteca

Venue

La Biblioteca
Hospital, 56
Barcelona, Barcelona 08001 Espanya
+ Google Map
Website:
www.laperla29.cat
bANNER amic ficcions 2020