Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atura

14€

Dansa de proximitat a càrrec del ballet de Barcelona

SINOPSI

ATURA és una peça que ha sorgit de la necessitat d’expressar una realitat social causada per la pandèmia mundial de la Covid-19. Tres ballarins professionals del Ballet de Barcelona, de tres nacionalitats diferents, ens presenten, a través de les seves vivències i experiències reals, com han arribat fins a on són professionalment i personalment, i com han viscut cadascun d’ells i elles el seu procés individual envers l’arribada del virus que tant ens ha canviat radicalment la forma de viure, i fins i tot la manera de veure la vida. Una captivant història verídica on els tres protagonistes, connectats entre si a través de la llengua més antiga i universal que és la dansa, obren els seus cors per compartir les seves incerteses, dubtes i inclús pors, arribant a posar-se a la pell de tres conceptes actuals: el virus, les persones afectades i l’ajuda rebuda.

Així doncs, al llarg de la peça aquests rols interactuen entre ells en una lluita enrevessada de la qual, finalment, n’obtenen un sentit. La lluita té la seva recompensa: el creixement. Ens fa més forts, ens fa més savis, més valents. Davant d’un futur incert, serem capaços de viure amb esperança aquest present. El Ballet de Barcelona és la companyia de dansa clàssica i contemporània de Catalunya. Fundada sobre principis ètics estrictes, els seus directors Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), han creat una companyia sota condicions empresarials modernes i basada en una gestió ètica. Tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi grans companyies com Les Ballets de Trockadero de Monte Carlo, l’English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York, han aconseguit establir, junt amb la directora associada Carolina Masjuan, la companyia que el país necessitava, sent aquesta un referent internacional amb ballarins de més de 20 nacionalitats.
El Ballet de Barcelona es caracteritza per ser una companyia professional lliure d’expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica i de gènere, practicant tracte just, transparència, i igualtat de gènere, inclosa la igualtat salarial i la inclusivitat, donant oportunitat a artistes que han experimentat privació de llibertat.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Estela Coll, Anibal Caballero i Giuliana Restivo Direcció Escènica: Carlos Renedo

Direcció Artística: Chase Johnsey

Directora Associada: Carolina Masjuan

Producció: Silvia Fiestas Música: Adolphe Adams, Gustavo Santaolalla, Amon Tobim, Jim Dooley, Mysterious

Coreografies: Estela Coll, Anibal Caballero i Giuliana Restivo

Disseny Vestuari: Carlos Renedo, Estela Coll i Oriol Burés

Dissenyador d’Il·luminació: Sergio Gracia Vídeo: Albert Renedo

Regidors: Marc Berraondo i Silvia Valls

 DURADA:  50 min
 Del 14.10.20 al 28.10.20 | 20:30 h

Details

Start:
October 14
End:
October 28
Cost:
14€
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.salaversusglories.cat/ca/programacio/c/32-atura.html
Durada:
mintus

Venue

Sala Versus Glòries
Castillejos, 179 Barcelona 08013 + Google Map
Phone:
T: +34 93 232 31 84 T: 34 626 871 356
Website:
https://www.salaversusglories.cat/
bANNER amic ficcions 2020