Loading Events

« All Events

Boira a les orelles

14€ – 20€

Els Pirates Teatre

SINOPSI

L’Enric neix l’any 1984 a Barcelona. No és fins als 5 anys que es confirma que té sordesa profunda. Els seus pares, músics, aposten per la llengua parlada, enlloc de la llengua de signes. A partir d’aquí comença el seu aprenentatge a través de la logopèdia, l’escola, la música i el mateix entorn familiar. Estudia la carrera d’arquitectura i el fet de pertànyer a la companyia Els Pirates Teatre defineix el seu camí cap a l’escenografia. A través d’aquesta experiència viscuda en primera persona, Els Pirates presenten un nou espectacle de creació col·lectiva, que parla de l’acceptació, la convivència, els prejudicis i el desconeixement profund que tenim de les diversitats funcionals.

Sobre la companyia…
Els Pirates Teatre va néixer a Barcelona l’any 2001 i, des de desembre de 2013, som també responsables de la gestió d’El Maldà. Formada per catorze persones de diferents disciplines, els membres de la companyia sempre hem compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. Oberts adiferents gèneres escènics i autors, els espectacles de la nostra companyia mantenen forts vincles amb la música i proximitat amb el públic.
La companyia, que deu el seu nom al primer espectacle que vam portar a escena, Els Pirates de Gilbert i Sullivan, suma en aquests 18 anys un total de 31 espectacles. Les produccions d’Els Pirates Teatre s’han pogut veure en diversos teatres de la ciutat de Barcelona (Onyric-Teatre Condal, La Seca, El Maldà, Teatre Lliure, Teatre Akadèmia, Teatre Regina, Llantiol) i han fet el salt a Europa. Nit de reis (o el que vulgueu) es va poderveure al Festival Shakespeare im Neuss (Alemanya) i vam portar l’espectacle inèdit de poesia visual Teatre de carrer de Joan Brossa a París, Venècia i Düsseldorf.

FITXA ARTÍSTICA

Un espectacle d’Els Pirates Teatre Intèrprets: Bernat Cot, Núria Cuyàs i Lluna Pindado Direcció i il·luminació: Adrià Aubert Dramatúrgia: Els Pirates Teatre i Míriam Escurriola Escenografia: Enric Romaní Vestuari: Maria Albadalejo Moviment: Anna Romaní Música original: Ariadna Cabiró Tècnica: Maria Martín Comunicació: Ester Cánovas Producció: Marina Marcos

PREU: 16€ anticipada (20€ a taquilla)

HORARIS: De dimarts a dissabte a les 20:30h. Diumenge a les 19h

DESCOMPTE FUNCIONS PRÈVIES: 13, 14 I 15 DE MARÇ!
12€ l’entrada amb el codi online PBORIA

Dies 13, 14 i 15 prèvies obertes al públic
 Dia 17 de març estrena oficial
Atenció! Diumenge 15 de març POSTFUNCIÓ Travessia Recomana

BOIRA A LES ORELLES. 75 min. Català.

Testimonis: Enric Romaní, Gemma Carreras, Vicenta Conde, Ana Duran, Berta Hernández, Clara Hernández, Mireia Hernández, Sendo Pedrosa, Montse Ribot, Anna Romaní, Pere Romaní, Guim Roselló.

Agraïments: a tota la família i entorn de l’Enric, a tots els membres d’Els Pirates Teatre i a l’Auditori de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. I el suport del Centre cívic Parc Sandaru.

Compra d’entrades 

Details

Start:
March 13
End:
April 9
Cost:
14€ – 20€
Event Categories:
,
Website:
https://elmalda.cat/boira-a-les-orelles/
Durada:
mintus

Organizer

El Maldà
Phone:
931 64 77 78
Website:
https://elmalda.cat/

Venue

El Maldà
Carrer del Pi, 5
Barcelona, Barcelona 08002
+ Google Map
Phone:
931 64 77 78
Website:
https://elmalda.cat/
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón
  • Paco Ibáñez