Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cargol treu banya

6€ – 8€

Sol solet, El cargol treu banya, Les petites formiguetes, La lluna… Les cançons dels més petits han inspirat aquest espectacle de titelles per a nens i nenes de 0 a 3 anys. El cargol treu banya és una metàfora de la vida. És ple d’al·legories de la natura, de personatges, colors i cançons. Els infants de 0-3 anys, més que la resta dels humans, necessiten sentir-se segurs i cures, però també jugar i aprendre i que els adults els entenguin,…

SINOPSI

Sol solet, El cargol treu banya, Les petites formiguetes, La lluna… Les cançons dels més petits han inspirat aquest espectacle de titelles per a nens i nenes de 0 a 3 anys. El cargol treu banya és una metàfora de la vida. És ple d’al·legories de la natura, de personatges, colors i cançons.

Els infants de 0-3 anys, més que la resta dels humans, necessiten sentir-se segurs i cures, però també jugar i aprendre i que els adults els entenguin, els atenguin i es comuniquin. I els interessen les coses que tenen a veure amb el seu univers quotidià i amb el descobriment del món: el seu cos, els animals, les flors, els elements… també els agrada veure objectes que es belluguen, que s’amaguen i tornen a aparèixer. Aquests nens desperten als sentits i estan desenvolupant el llenguatge i el pensament, per tant estan molt receptius als sons i la comunicació corporal. Per a atendre les seves peculiaritats es necessita: anar amb compte de l’espai, l’hora, la durada, la quantitat de nens (si ho feu en grup), el tempo, l’estètica i la temàtica. (Titelles PamiPipa)

FITXA ARTÍSTICA

Mar Gascó: actriz, cantante y titiritera.

Pere López: músico.

Durant la creació:

Mar Gascó: idea original, construcció de titelles, vestuari, escenografia i direcció.

Pere López: música, escenografia, disseny de llums, vídeo, documentació escrita i difusió.

Tanit Gascó: Cartell publicitari.

Titelles Pamipipa

Des que la vam fundar al 1999, ens dediquem de ple l’actriu i cantant Mar Gascó (creació, direcció i interpretació) i el músic i tècnic Pere López (interpretació i muntatges musicals i dissenys tècnics).

Apostem per les arts escèniques de petit format utilitzant un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere ens volem referir a una manera de comunicar-se amb els nens de fins a 3 anys, a través del teatre, la música i la poesia, sempre tenint en compte els seus interessos.

http://www.pamipipa.com/

Compra d’entrades

Preu adults: 8 €
Preu a partir de 1 any: 6 €

Details

Start:
8 08+02:00 September 08+02:00 2019
End:
27 27+02:00 October 27+02:00 2019
Cost:
6€ – 8€
Event Categories:
,
Website:
https://porta4.cat/ca/el-cargol-treu-banya/
Durada:
mintus

Organizer

Porta 4
Phone:
93 185 4840
Email:
info@porta4.cat
Website:
www.porta4.cat

Venue

L’Autèntica
Martí, 18
Barcelona, Barcelona 08024
+ Google Map
Phone:
93 185 4840
Website:
www.porta4.cat