Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DV Desplaçament variable

12€

Peça de dansa documental

SINOPSI

DV (Desplaçament variable) és una peça de dansa documental que pren com a punt de partida el registre audiovisual d’un centre de dansa. En aquest cas, ens hem centrat en alguns dels treballs en solitari d’aquest recurs.

A través de 3 intèrprets que ens narren amb els seus cossos els desplaçaments de 38 solos, apareixen en escena diferents gramàtiques corporals. Aquests desplaçaments, donen continuïtat i afegeixen nous afectes a allò que ja ha estat realitzat i emmagatzemat en el registre. Aquí, el concepte d’arxiu és desvetlla com una entitat en moviment continu i com un lloc des d’on disparar els sentits.

Una proposta on allò visible i invisible van agafats de la mà;  on les referències van prenent espai i presenten possibles ordres que reformulen les nostres maneres de veure i de generar sentit.

FITXA ARTÍSTICA

Idea, direcció i coreografia Quim Bigas / Creació i interpretació Søren Linding Urup, Aina Alegre, Sílvia Sant Funk / Equip discursiu Ana Buitrago, Carme Torrent, Jorge Blasco / Documentació arxivística Raquel Tomàs / Espai escènic Ángela López / Disseny il·luminació i cap tècnic Toni Ubach / Espai sonor Pau Matas / Disseny vestuari Søren Linding Urup / Confecció vestuari Ana Vivero / Documentació gràfica Guillem Pacheco i Aessia Bombaci / Producció Anna Bohigas / Agraïments Manel Alcobé
Coproducció Mercat de les Flors / Amb la col·laboració Graner fàbrica de creació,  La Caldera Arts del Moviment, Cal Gassol Centre d’arts escèniques de Mataró, La Poderosa, L’Estruch-Ajuntament de Sabadell / Amb el suport Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura. Sala MAC Duració 75 minuts

Compra d’entrades

Details

Start:
17 17+02:00 October 17+02:00 2019
End:
20 20+02:00 October 20+02:00 2019
Cost:
12€
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://mercatflors.cat/espectacle/desplacament-variable/
Durada:
mintus

Organizer

Mercat de les Flors
Phone:
Lleida, 59
Email:
info@mercatflors.cat
Website:
www.mercatflors.cat

Venue

Mercat de les Flors
Lleida, 59
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Phone:
34 93 256 26 00
Website:
www.mercatflors.cat