Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

El funeral de Mary-Lin

12€

La comèdia més funesta per a les nits d´estiu

SINOPSI

L’Antonio i el seu germà David es retroben al funeral de la mare després d’anys de no veure’s. L´Antonio és un home pragmàtic que s’agafa la vida com un joc d’oportunitats especulatives. En David, en canvi, més idealista, és un artista plàstic que viu a l’estranger, la carrera del qual no va tan bé com presumeix. Encara hi ha un tercer germà, en Santi, el més petit dels tres, que no té cap ocupació estable i que confia que els pocs diners que els hagi deixat la mare l’ajudaran a sortir del forat on es troba. La visita al tanatori de Joan Bofill, el cuidador sanitari que s’ha fet càrrec de la difunta durant els seus últims anys de vida, no tan sols trastocarà els vincles efectius entre els tres germans, sinó que desenterrarà també un passat que semblava del tot mort i sepultat.

 

Coneixem realment els nostres pares, fills o germans? Ens coneixen ells a nosaltres tal com som? Fins a quin punt la imatge que ens hem format els uns dels altres al llarg dels anys s’ajusta a la realitat? És que potser ens mostrem tal com som amb la família? I s’hi ho fem, ens veuen ells tal com som en el present o ens continuen mirant amb les ulleres d’un passat que ja no existeix? I l’amor quin paper hi juga en el gran embolic de les relacions familiars? El sol fet –com se sol dir– de portar la mateixa sang ens atorga privilegis emocionals sobre els nostres consanguinis?

El funeral de Mary-Lin aborda els conflictes no resolts entre germans i sobre com els llaços efectius amb els pares poden condicionar-nos fins i tot després de la seves morts. Una comèdia fúnebre sobre les relacions familiars.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Pere Anglas Adaptació i direcció: Óscar Molina Actors: Ramon Godino, Jordi Cadellans, Marc Casals i Txema Puigdollers Música: Malacara Blues Band Idioma: Català Duració: 80 minuts Producció: D’Apunta Teatre SCCL

Compra d’entrades

Details

Start:
31 31+02:00 July 31+02:00 2019
End:
29 29+02:00 September 29+02:00 2019
Cost:
12€
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.salaversusglories.cat/ca/programacio/c/17-el-funeral-de-mary-lin.html
Durada:
mintus

Venue

Sala Versus Glòries
Castillejos, 179 Barcelona 08013 + Google Map
Phone:
T: +34 93 232 31 84 T: 34 626 871 356
Website:
https://www.salaversusglories.cat/
  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story