Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

El lago de los cisnes / La Cenicienta

25€ – 30€

Ballet Nacional de Cuba

SINOPSI

El Ballet Nacional de Cuba és una de les més prestigioses companyies del món del ballet que ocupa un lloc prominent en la cultura hispanoamericana contemporània. El rigor artístic-tècnic dels seus ballarins i l’amplitud i diversitat en la concepció estètica dels coreògrafs, atorguen a aquesta agrupació un lloc rellevant entre les grans institucions del seu gènere en l’escena internacional.
El Ballet Nacional de Cuba és la màxima expressió de l’escola cubana de ballet, que sobre la base cultural que brinden diversos segles de tradició en la dansa teatral.

Ballet Nacional de Cuba, arriba interpretant les peces més famoses de: EL LAGO DE LOS CISNES I LA CENICIENTA

 

La companyia sorgeix en 1948, amb Alicia Alonso com a principal fundadora i primera figura.

Alicia Alonso, directora del Ballet Nacional de Cuba, és una de les personalitats més rellevants en la història de la dansa i constitueix la figura del ballet clàssic en l’àmbit iberoamericà.

Les seves versions coreogràfiques dels grans clàssics són cèlebres internacionalment, i s’han ballat per altres importants companyies com els Ballets de la Òpera de Paris (Giselle, Grand Pas de Quatre, La bella durmiente del bosque); de la Òpera de Viena i el San Carlo de Nápoles (Giselle); de la Òpera de Praga (La fille mal gardée); del Teatre alla Scala de Milán (La bella durmiente del bosque) i el Real Ballet Danés (Don Quijote).

Compra d’entrades

Details

Start:
3 03+02:00 July 03+02:00 2019
End:
14 14+02:00 July 14+02:00 2019
Cost:
25€ – 30€
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.grupbalana.com/teatre/obres/ballet-nacional-de-cuba-/
Durada:
mintus

Venue

Teatre Tívoli
Casp, 8
Barcelona, Barcelona 08037 Espanya
+ Google Map
Phone:
902 332 211
Website:
https://www.grupbalana.com/teatre/sales/teatre-tivoli/