Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

El temps que no tindrem

14€ – 20€

Teatre musical

SINOPSI

Després de l’èxit aconseguit amb Per si no ens tornem a veure (2017) i Tot el que no ens vam dir (2018), arriba el moment de tancar aquesta TRILOGIA DE L’AMOR creada i dirigida per Alícia Serrat amb el seu nou musical, El temps que no tindrem. Produïts per Daniel Anglès, cadascun d’aquests tres musicals ha parlat sobre l’amor des d’una perspectiva diferent.  

“Potser la vida hauria de venir amb un pròleg, com als llibres. Un pròleg que d’alguna manera ens prepari per a tot el que vindrà. No en sabríem el final, perquè algunes històries és millor no saber com acaben, però podríem decidir si val la pena seguir llegint o no.” Amb la perspectiva de qui mira enrere des de certa enyorança, l’Eduard escriu, a cavall entre la realitat i la ficció, una declaració d’amor a la seva infància i a la seva família.

Amb el mateix equip creatiu que l’ha acompanyat en les dues propostes anteriors, Alícia Serrat no només estrenarà el seu tercer musical consecutiu en tres anys, si no que aquest es presentarà al mateix temps que es reposen els dos títols anteriors. Així el públic tindrà la possibilitat de veure els tres espectacles durant les mateixes setmanes.

FITXA ARTÍSTICA

Llibret i lletres: Alícia Serrat Música: Dani Campos Repartiment: Mariona Castillo i Joan Mas Direcció: Alícia Serrat Direcció musical: Dani Campos Vestuari: Raquel Ibort i Marc Udina Escenografia: Toni Luque Disseny d’il•luminació: Adrià Rico Direcció de producció: Toni Luque Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura Edició gràfica i fotografia: Àgata Casanovas Producció artística: Daniel Anglès Idioma Català Durada 70 minuts

Compra d’entrades

Details

Start:
9 09+02:00 October 09+02:00 2019
End:
3 03+02:00 November 03+02:00 2019
Cost:
14€ – 20€
Event Categories:
, ,
Event Tags:
Website:
https://elmalda.cat/el-temps-que-no-tindrem/
Durada:
mintus

Organizer

El Maldà
Phone:
931 64 77 78
Website:
https://elmalda.cat/

Venue

El Maldà
Carrer del Pi, 5
Barcelona, Barcelona 08002
+ Google Map
Phone:
931 64 77 78
Website:
https://elmalda.cat/
  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story