Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festival Alcools

8€ – 10€

Sala Beckett

SINOPSI

Amor etern alt grup de risc. Les cançons de Pepe Sales
amb Lulu Martorell i Martí Sales

Coneixíem les cançons del poeta, músic i pintor Pepe Sales gràcies als homenatges dels qui el van estimar: les versions de l’Albert Pla a l’àlbum Cançons d’amor i droga, el recull d’escrits de l’editorial LaBreu Edicions La passió segons Pepe Sales, i el documental Pobres, pobres que els donguin pel cul dirigit per Lulu Martorell. Però mai fins ara s’havien editat, publicat, ni sentit. Coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort, el segell i associació cultural Indian Runners rescata totes les cançons, inèdites fins ara, de Pepe Sales (Barcelona, 1954-1994) amb la publicació d’un disc que també inclou les emocionants versions a veu i piano que en va fer la Lulu, amiga per sempre i una de les responsables de propagar la seva obra a tort i a dret.

El festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva sisena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb Lulu Martorell i Martí Sales

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

Data
03/03/2020
Horari

A les 20h

Espai
Sala d’assaig
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Compra d’entrades

 

Details

Date:
March 3
Cost:
8€ – 10€
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.salabeckett.cat/espectacle/amor-etern-alt-grup-risc-cancons-pepe-sales/
Durada:
mintus

Organizer

Sala Beckett
Phone:
93 284 53 12
Website:
www.salabeckett.cat

Venue

Sala Beckett
Pere IV, 228-232
Barcelona, Barcelona 080005 Espanya
+ Google Map
Phone:
93 284 53 12
Website:
www.salabeckett.cat
  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón