Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Greta & Friday II: Amor Mor

13€ – 18€

Cicle Joves Brossa

SINOPSI

SINOPSI

L’apocalipsi, la fi del món (as we know it!), el futur, la por de perdre el control de l’esdevenir (n’hem per ventura tingut mai cap mena de domini?)
Dos personatges, una parella que s’estima i que marxa del món conegut per iniciar un viatge que els durà a ser salvatges, per dins i per fora.
El món només és el mirall que ens torna la imatge del nostre interior. Què hi veiem? Ell i ella un dia sortiran del seu pis de Barcelona sense tancar-ne la porta per no tornar-hi més. Afrontaran la mort, sense saber que cal afrontar primer la vida.
Cap a on ens durà tot aquest moviment ecologista del primer quart del S. XXI? Quaranta anys a comptar a partir d’ara és l’especulació futuriana d’aquesta peça.

SOBRE GRETA&FRIDAY

El projecte de GRETA & FRIDAY neix de dues voluntats de l’Escenari Brossa. La primera és reivindicar aquells dramaturgs que aborden textualitats formals, d’estètiques arriscades. D’alguna manera són hereus d’una manera d’entendre l’escriptura teatral que ve de lluny, que passa per Joan Brossa i que ens arriba avui en dia. La seva manera d’escriure s’allunya del realisme televisiu, però precisament per això són tan atractius per al públic teatral. Per això hem fet un encàrrec d’una peça que té dues cares, que és un díptic teatral, a l’Albert Mestres i la Queralt Riera.

La segona voluntat és abordar el fenomen Fridays for Future. És fascinant com generacions d’infants i adolescents s’han organitzat arreu del món donant una lliçó de compromís i d’activisme. El díptic que volíem encarregar es basa en la idea d’imaginar dos adolescents que es coneixen en el context d’una vaga dels Fridays for Future. La cara A seria el present, com es coneixen i de quins valors queda impregnada la seva relació. La cara B és el futur, d’aquí 20 o 40 anys. Com serà el futur que han heretat? Què n’han fet dels seus ideals?

El Brossa proposa un joc per als dos dramaturgs, però també per al públic, que podrà resseguir els mateixos personatges al llarg de dues peces teatrals que són les dues cares d’una mateixa moneda.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció Queralt Riera
Intèrprets Annabel Castan i Óscar Muñoz

Una producció de l’Escenari Joan Brossa

HORARIS I PREUS

Horaris De dimecres a dissabte a les 20.00 h i diumenge a les 18 h
Preus dimecres i dijous 13€. divendres, dissabte i diumenge: 18€

Durada 60 minuts

Compra d’entrades

Aquesta obra pertany al cicle Greta&Friday, que inclou Greta&Friday I: Amor pur.
https://www.youtube.com/watch?v=maDeGtkknKI&feature=emb_logo

Details

Start:
February 19
End:
March 15
Cost:
13€ – 18€
Event Category:
Website:
http://escenaribrossa.cat/espectacle/greta_friday_ii/?wcs_timestamp=1582230630
Durada:
mintus

Organizer

Escenari Joan Brossa
Phone:
93 315 15 96
Email:
info@escenaribrossa.cat
Website:
http://escenaribrossa.cat/

Venue

Escenari Joan Brossa
Flassaders, 40
Barcelona, Barcelona 08003 Espanya
+ Google Map
Phone:
93 315 15 96
Website:
http://escenaribrossa.cat/
  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>