Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Habitació 5,89

15,50€

Dansa contemporània

SINOPSI

HOTEL és un nou col·lectiu escènic format per una reconeguda generació de joves ballarines de l’Institut del Teatre amb més d’una dècada d’ofici a les seves esquenes. L’objectiu del col·lectiu és construir punts de trobada que permetin habitar l’imaginari i el món d’altres creadors. Per això convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

HOTEL ja ha obert les portes als primers hostes. Un d’ells és l’artista Quim Bigas que firma Habitació 5,89 A – Cap Ací, on convida a repensar la presència del cos com objecte volumètric i vector de força en un espai determinat.

Què passaria si poguéssim incorporar les direccions que ens envolten? Direccions enteses com a efectes tàcits i explícits sobre la trajectòria en la que el cos es troba. Existeixen un munt d’efectes que ens direccionen contínuament i ens plantegen noves metes dintre de la trajectòria i inèrcia en la que ja ens trobem. Com entenem les direccions que ens ocupen? Són decisions pròpies o la forma més perversa de contaminació i control? Com es reconeix?

FITXA ARTÍSTICA

Proposta Quim Bigas Interpretació  Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López i Lorena Nogal Amb la col·laboració de Luca Aimi, Noemí Elías, Guim Espelt, Hervé Guerrisi i Alejo Levis Amb el suport de NunArt, Centre Cívic de la Barceloneta, Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Nacional de Catalunya i Sala Hiroshima Agraïments Hotel Amèrica (Igualada) i Chic & Basic Hotel (Barcelona) Duració 45 minuts

 

*El dia 24 i 25 de maig Estrella Damm us convida a un col·loqui postfunció amb la companyia.

Compra d’entrades

Details

Start:
24 24+02:00 May 24+02:00 2019
End:
25 25+02:00 May 25+02:00 2019
Cost:
15,50€
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.sat-teatre.cat/programa/habitacio-589a/?occurrence=2019-05-25
Durada:
mintus

Organizer

Sant Andreu Teatre
Phone:
Neopàtria, 54
Email:
info@sat-teatre.cat
Website:
www.sat-teatre.cat

Venue

Sant Andreu Teatre
Neopàtria 54
Barcelona, Barcelona 08030 Espanya
+ Google Map
Phone:
933 457 930
Website:
www.sat-teatre.cat
  • pablo milanés
  • Señora de rojo sobre fondo gris
  • el petit princep
  • la rambla de les floristes