Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Immòbil

8€

Barris en dansa

SINOPSI

Aquest nou projecte de Barris en Dansa ens ha portat a reflexionar (un cop més a través del propi cos i les seves potencialitats) sobre alguns aspectes que ens envolten, concretament sobre determinat ús de la tecnologia que ara no us mostrarem però descobrireu tot seguit. Quelcom que ens podria enlairar en un vol lleuger i, malauradament, ens està deixant atordits, desconcertats, desconnectats. Una mobilitat aparent que ens immobilitza.

Barris en Dansa és un projecte de la cia. Iliacán que consisteix en la creació d’un espectacle de dansa professional amb persones no professionals als diferents barris de Barcelona. Aquest espectacle es crea a partir del treball realitzat en tallers de dansa previs oberts a tothom. L’espectacle resultant es presenta a diferents espais de la ciutat. Poden participar totes aquelles persones que, sense coneixement previ de dansa o altres disciplines escèniques, tinguin interès i vulguin comprometre’s en la realització d’aquest espectacle.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Alvaro de la Peña / Ajudants direcció Laura Alcala, Georgina Avilés / Producció Iliacan / Cap tècnic Carles Borràs / Tècnic so Ismael lópez de los Mozos / Disseny gràfic Odisseny – Fundació Pere Mitjans / Fotografia i vídeo Gerardo Gaal / Agraïments Aurora Moreno, Alfons Sánchez, Mariona Castells, Carlos Casado i a totes les persones que d’una o altra manera ens ajuden a seguir amb aquest preciós projecte / Autora del dibuix Piedad Rodríguez / Textos Ivan Bercedo

Temporada: 2019-2020

dissabte 29 de febrer i diumenge 1 de març

dissabte a les 20 h, diumenge a les 18 h

Sala OM

8 €

Details

Start:
February 29
End:
March 1
Cost:
8€
Event Category:
Website:
https://mercatflors.cat/espectacle/barris-en-dansa-2019-20-inmobil/
Durada:
mintus

Organizer

Mercat de les Flors
Phone:
Lleida, 59
Email:
info@mercatflors.cat
Website:
www.mercatflors.cat

Venue

Mercat de les Flors
Lleida, 59
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Phone:
34 93 256 26 00
Website:
www.mercatflors.cat
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón
  • Paco Ibáñez