Loading Events

« All Events

JANGO EDWARDS: man, myth and legend

8€

Una cita amb el clown tots els divendres

SINOPSI

La Gleva Teatre comença la nova temporada teatral amb el festival internacional de clown “Jango Edwards: the man, the myth, the legend”, organitzat per Jango Edwards i el Nouveau Clown Institut de Barcelona.

El proper divendres 28 d’agost, acompanyat per Cristi Garbo, Jango inaugurarà el festival que durant un més acollirà més de 20 representacions de diferents espectacles escollits i dirigits per l’estrella del clown i amb la participació de més de 30 artistes d’arreu del món.

Aquest primer espectacle  “The World According to Mr. E- the importance of being you by seeing me.”  serà també l’estrena en primicia de la serie original man, myth and legend, on l’artista ens mostrarà una  cara més propera i personal per parlar de la vida i de la seva creuada en busca del Sant Grial del Clown, acompanyat cada divendres per aquells que l’han fet costat en aquests viatge, com Leo Bassi, Pepa Plana, Tortell Poltrona o Andreu Buenafuente entre d’altres.

A arrel de les mesures d’aforaments limitats necessàries en aquests moments, els shows disposaran de 35 localitats. És per això que La Gleva ofereix els 5 espectacles de la series en streaming multicàmera.

Cada setmana una nova proposta, descobreix tots els espectacles de Jango Edwards a La Gleva:

Artistes participants:

Jango Edwards

Cristi Garbo

Pepa Plana

Claudia Cantone

Mel Caminha

Mario Gas

Albert del la Torre

Roberto Olivan

Leo Bassi

Jeroen van der Lee

Andreu Buenafuente

Tortell Poltrona

Johnny Melville

JANGO SERIES

TOTS ELS DIVENDRES AMB ARTISTES CONVIDATS

JS-03.jpg

Cada divendres un tema bàsic de la societat, l’art i el clown de la mà del mestre de
mestres, acompanyat en cada una de les sessions per artistes convidats que
compartiran no només escenari sinó també confidències i reflexions sobre el show
business (el nose business en concret) ficant-se al llit amb Jango Edwards

FESTIVAL OF FOOLS

DIMARTS I DIMECRES

fof-03.jpg

Recuperant l’esperit dels festivals nascuts a finals del ’70 a Amsterdam, i també al
Regne Unit i França, de la mà de Jango Edwards es presenten alguns del principals
exponents del nou clown internacional.

CABARET CABRÓN

DISSABTES I DIUMENGES

CC-03.jpg

Cabaret Cabron
La follia, sorpresa i la irreverència arriben amb Cabaret Cabron, una iniciativa
liderada per Jango Edwards, basada en el treball col·lectiu, la improvisació i la
llibertat d’expressió del vessant més renovador, independent i underground del
món del clown.

CLASSIC DUOS

DISSABTES I DIUMENGES

CD-03.jpg

La irreverència i la ruptura no estan renyits amb la tècnica depurada i els números
clàssics de clown que ens arriben a través de la llarga i fructífera trajectòria de
Jango Edwards i Cristi Garbo

MAN, MYHT AND LEGEND  SERIES

This  unique, original  and inaugural premier consists of a series of intimate up close and personal evenings hosted each week by the artist who will share with the public his knowledge and ignorance, loss and success, his family, friends and foes revealing the most profound events he experienced during his past 50 year clown crusade. Each performance of the 5 evenings series the artist by means of text, music, song, dance, film, video, magic, poetry, photos and sketches will present to the public an original unforgettable experience. Each evening will include a featured guest or guests artists.

eng

Aquesta estrena inaugural, única i original consisteix en cinc vetllades intimes i personals presentades cada setmana per un artista que compartirà  la seva saviesa i ignorància amb el públic, les seves derrotes i els seus èxits, parlaran de familia, amics i enemics revelant amb Jango els esdeveniments més profunds que ha viscut en els darrers cinquanta anys de la seva clown crusade. Cada una de les cinc representacions l’artista presentarà fent ús de text música, cançó, ball, pel·lícula, video, màgia, poesia fotografies i sketches, una experiència original i inoblidable. Cada vetllada inclourà un o diferents artistes convidats.

cat

28/08

“The World According to Mr. E-the importance of being you by seeing me.”

Special guest-Cristi Garbo

This 1st inaugural evening of the Up Close & Personal series the artist will disclose his past revealing the history of cause and concern which confirmed  the decision to embark on a voyage that evolved into a crusade in search of the holy clown grail.

eng

Aquesta primera vetllada inaugural de la sèrie més propera i personal de l’artista revelarà el passat  i la història que van portar Jango Edwards a embarcar en un viatge que acabarà convertint-se en la creuada en busca del Sant Grial del Clown

cat

04/09

Hokey Pokey -White Nose Clown- Sacred Payasas¨

Special guests-Pepa Plana, Claudia Cantone

The 2nd evening of the Up Close & Personal series the artist details the first decade 1970 to 1980  of his work which was basically barbaric, course and often vulgar.  His style was a raw animal energy using anarchy, nudity, provocation, sexuality, and never politically correct.  In a profound emotional moment he came in touch with feminine and emotional side and realized though there are to few of them, that women were the greatest clowns in the world.

eng

En la segona vetllada l’artista detalla la primera dècada, 1970-1980, del seu treball que va ser bàsicament barbàric i sovint vulgar. El seu estil era d’una força bruta animal que feia servir l’anarquia, la nuesa, la provocació, la sexualitat i mai la correcció política. En un moment profund i emocional es va posar en contacte amb el costat més femení i emocional i es va adonar que tot i que n’hi ha poques, les dones han sigut les millors clowns del món.

cat

11/09

“The Logic of the ill Logic-excuse me but before I can talk to you let me tell you something”

Special guests-Mario Gas and Albert de la Torre

18/09

“Hakuna Matata-The Beast in You”

Special guests-Johnny Melville, Roberto Olivan, Leo Bassi

Hakuna Matata, what a wonderful phrase.  Hakuna Matata it´s no passing faze.  It means no worries, for the rest of your days It’s a problem-free Foolosophy. Hakuna Matata,  Circle of Life.

Significa que no hay preocupaciones para el resto de vuestros días. Es una filosofía libre de problemas. El Círculo de la Vida.

eng

Hakuna Matata, una frase meravellosa. Vol dir “sense preocupacions”, per la resta dels teus dies és una filosofía a proba de problemes. Hakuna Matata, el cercle de la vida.

Significa que no hay preocupaciones para el resto de vuestros días. Es una filosofía libre de problemas. El Círculo de la Vida.

cat

18/09

“Re-inclownation-Smile-a Weapon of Mass Construction”

Special guests-Andreu Buenafuente, Tortell Poltrona

Compra d’entrades

Espectacles en streaming

Details

Start:
August 28
End:
September 27
Cost:
8€
Event Categories:
, ,
Durada:
mintus