Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Júlia

19€

Deu anys de sala Atrium

SINOPSI

(celebració 10 anys de Sala Atrium)

Amb aquesta proposta, Atrium inicia un nou projecte de la mà de tres dels grans autors que han canviat el contingut i la forma de l’art escènic dels últims cent anys fins als nostres dies. Tres autors que, visionaris, des de la transició del segle XIX al XX ens qüestionen, més vius que mai, als humans de la transició del segle XX al XXI.

La Trilogia de la imperfecció agrupa tres universos, tres punts de vista masculins sobre tres dones que volen i necessiten anar més enllà del paper adquirit socialment per acostar al seu jo més íntim, humà i per tant allunyat d’allò que ens fan entendre que és el correcte, allò que s’espera … allò perfecte. Són tres dones lluitadores, a qui les nafres d’un somni prefabricat de perfecció de la seva condició no les silencia per sempre més. Són tres veus reivindicatives i que malden per construir-se a voluntat. La seva iniciativa, però, canviarà forçosament el seu entorn, ho ha de posar en dubte i s’obrirà un debat sobre allò que creiem real i inqüestionable i allò que podem i hem de qüestionar … Per viure, senzillament. Tres grans obres de la literatura dramàtica adaptades sota el paraigua d’una trilogia a partir de la dona però amb un crit per a tota la humanitat.

Horaris: de dimecres a dissabte a les 20.30h i diumenge a les 19.00h.

Idioma de l’espectacle: català

Durada: 75 minuts

Gènere: Drama social

La Júlia és una noia de classe benestant a qui li agrada flirtejar amb allò prohibit, allò desconegut. Durant la nit de Sant Joan ha decidit barrejar-se amb la diferència, amb el “poble”. El company triat per a aquesta aventura aquesta nit serà el Jean, un seductor, intel·ligent i manipulador depredador. La nit serà llarga, una nit d’exorcisme personal, social, polític i  de gènere.

A JÚLIA es parla bàsicament de les relacions basades en la lluita de poder. El poder de l’home sobre la dona. El poder del ric sobre el pobre. El poder de la moral sobre el lliure albir. De la realitat sobre el somni. I una llarga llista malauradament infinita de maneres de relacionar-nos i viure. Amb nosaltres. Amb els altres. Sotmetre a l’altre doncs sembla que és la manera de relacionar-nos encara avui. I sembla també que la nostra societat està basada en una clara voluntat que així sigui. La comparació, l’exhibició, l’avaluació, l’èxit. L’ambició com a motor que ens mou al llarg del nostre temps de vida en societat i finalment amb nosaltres. Amb l’ego.

JÚLIA, ens sembla una obra del present i per al futur. Una advertència de com poden acabar les coses entre nosaltres si no ens escoltem, ens valorem i ens estimem més que a nosaltres mateixos.

FITXA ARTÍSTICA

Companyia: Sala Atrium

Autor: August Strindberg

Dramatúrgia i direcció: Raimon Molins

Repartiment:  Patrícia Mendoza (Júlia), Jordi Llordella (Jan), resta de repartiment en curs.

Escenografia: Clàudia Vilà

Il·luminació: Maria Domènech

Vídeo: Joan Rodón

Microfonia: Roger Rodés

Espai Sonor: Raimon Molins

Vestuari: Patrícia Mendoza

Fotografia: Cristina Sánchez

Disseny gràfic: Ariadna Fígols

Producció: Sol Blasi i Xènia Masó

Compra d’entrades

 

Details

Start:
January 27
End:
February 28
Cost:
19€
Website:
http://teatrium.cat/sala-atrium/ca/2020/08/22/trilogia-de-la-imperfeccion-julia/
Durada:
0 mintus

Organizer

Sala Atrium
Phone:
93 182 46 06
Email:
atrium@atrium.cat
Website:
www.teatrium.cat
BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021