Carregant Espectacles

« Tots els Espectacles

Keep it Kutre

11€ - 17€

Una crua i sarcàstica biòpsia de la Cultura de la Imatge

SINOPSI

Keep It Kutre neix al 2018 com a treball de final de carrera de Cesc Sabater, en el marc de la Mostra de Creadors Emergents d’aquest mateix any. L’espectacle es va representar durant 3 dies al Teatre Eòlia i va ser tot un èxit, en especial pel públic més jove. Es tracta d’una dissecció de la cultura de la imatge i els seus mecanismes. Una mirada crua de l’hedonisme tecnològic que ens envolta i de les excitacions que aquest ens acaba suscitant. 

En el món dels selfies, els memes, els programes de realities sense escrúpols, la segmentació de la informació, els virals, la immunització de l’home davant la pornografia i la violència i, en definitiva, el bombardeig informatiu actual, quatre personatges nascuts en l’època analògica intentaran sobreviure. Entre cablejat, pantalles diverses, enllumenats, cintes de casset i un munt d’aparells electrònics caducs buscaran fer la seva petita insurrecció digital sense gaire èxit. 

Keep It kutre i la seva companyia La Puta Precària ens mostraran sense complexos i amb una acidesa humorística que, mal entesa, pot arribar a ferir alguna sensibilitat, el naufragi col·lectiu en el que s’ha convertit la distinció entre “real” i “realitat”. 

 

FITXA ARTÍSTICA

FITXA ARTÍSTICA DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA: Cesc Sabater INTÈRPRETS: Meri Anglès, Tama Martínez, Enric Pera i Andrés Piza COMPANYIA: La Puta Precaria IL·LUMINACIÓ: Andrés Piza i Cesc Sabater ESPAI ESCÈNIC: La Puta Precaria UNA COPRODUCCIÓ d’Eòlia +D i La Puta Precaria 

INFORMACIÓ PRÀCTICA DELS PASSIS Funcions del 29/11 al 15/12 De dimecres a dissabte a les 20.30h. Diumenges a les 18h Més informació i venda d’entrades 

Funcions amb col·loqui post funció: Dimecres 04/12. Amb la companyia i Travessia Re- comana 

Compra d’entrades

Mostra els detalls

Inici:
Novembre 29
Finalització:
Desembre 15
Cost:
11€ - 17€
Categoria:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Web:
http://teatreolia.cat/programacio/
Durada:
mintus

Organitzador

Teatre Eòlia

Recinte

Teatre Eòlia
Bailen, 23
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
933 19 23 97
Web:
http://www.teatreolia.cat/