Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

La consagració de la primavera

12€

Performance

SINOPSI

Donem al públic auriculars sense cables amb 3 canals. Se’l convida a entrar a la sala. Sona La consagració de la primavera d’Ígor Stravinski, un dels ballets més importants del segle passat, del qual Pina Bausch va fer al 1975 una versió històrica. Se senten diferents veus. A cada canal, coses diferents. Veus en paral·lel que divergeixen i s’entrecreuen. Els espectadors són protagonistes de l’espectacle que és al mateix temps un joc i una coreografia.

Celebrem els 10 anys d’aquesta emblemàtica creació que s’ha vist arreu del món: la versió lliure que Roger Bernat fa de la coreografia de Pina Bausch, La consagració de la primavera, d’Igor Stravinsky. En aquesta peça els protagonistes són els espectadors que, a partir del joc, creen una coreografia compartida, un experiment individual i alhora comunitari.

Roger Bernat crea dispositius en els quals el públic dona forma a l’obra. Els seus projectes s’han representat a més de 30 països i ha rebut nombrosos reconeixements, com el Premi Sebastià Gasch 2017. Bernat va ser fundador de la companyia General Elèctrica, (1998-2001), de l’Associació d’Artistes Escènics (2006-2008) i des de 2015 és patró del centre de producció i investigació en arts visuals Hangar. Els seus darrers espectacles han estat We need to talk (Temporada Alta, Girona, 2015), No se registran conversaciones de interès (MUCEM, Marsella, 2016-17) i The Place of the Thing (Documenta 14, Atenes-Kassel, 2017).

FITXA ARTÍSTICA

Música Igor Stravinsky / Creació escènica Roger Bernat a partir de la coreografia de Pina Bausch / Amb la col·laboració Txalo Toloza, María Villalonga, Ray Garduño, José-Manuel López Velarde, Tomás Alzogaray, Brenda Vargas, Diana Cardona, Annel Estrada, Viani Salinas
Coproducció Teatre Lliure, Elèctrica Produccions (Barcelona), Festival Instal·laccions – Ajuntament de Cambrils, Festival Transversales (Mèxic) amb el suport del programa del Fons de la Unió Europea a Mèxic

Temporada: 2019-2020

28 i 29 de febrer

20 h

Sala MAC

12 €

Details

Start:
February 28
End:
February 29
Cost:
12€
Event Categories:
,
Website:
https://mercatflors.cat/espectacle/la-consagracio-de-la-primavera-2/
Durada:
60 mintus

Organizer

Mercat de les Flors
Phone:
Lleida, 59
Email:
info@mercatflors.cat
Website:
www.mercatflors.cat

Venue

Mercat de les Flors
Lleida, 59
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Phone:
34 93 256 26 00
Website:
www.mercatflors.cat