Loading Events

« All Events

Last time to see me before I die /John Cleese

40€

Una única funció

SINOPSI

John Cleese és un dels membres més populars i veterans dels mítics Monty Python. Conegut pel seu humor negre britànic i els seus papers en comèdies cinematogràfiques com Un peix anomenat Wanda o Criatures ferotges, ara es presenta en els nostres escenaris amb un espectacle unipersonal en anglès anomenat Last Time To See Em Before I Die.

Que no s’estengui el pànic perquè, tot i el títol i que el xou acaba amb un discurs funerari d’allò més solemne, porta diversos anys de gira … i els que li queden.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Actor: John Cleese

Idioma: Anglès

Havia de venir el 13 d’abril al Teatre Coliseum, però la quarentena ho va impedir.

En compliment de les mesures decretades per les autoritats sanitàries, la funció prevista per avui de John Cleese al Teatre Coliseum, s’ajorna al 7 de juny de 2021

Totes les entrades seran vàlides per la nova data programada.  #keepyourticket

Si prefereixen la devolució de l’import de les entrades:   En el cas d’entrades comprades a www.grupbalana.com i a les taquilles del teatre, enviin un mail a www.atencioalclient@grupbalana.com , adjuntant les entrades comprades, i els farem el reemborsament. Si tenen entrades adquirides en canals de venda externs, poseu-vos en contacte amb el corresponent servei d’atenció al client.

Compra d’entrades

Details

Date:
June 7
Cost:
40€
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.grupbalana.com/teatre/obres/john-cleese/
Durada:
mintus
BANNER QUINZENA METROPILITANA FILATURAS 2021
Banner Quinzena metropolitana 2021