Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

12€

La cultura com a arma de construcció massiva

SINOPSI

MALEÏDES LES GUERRES (i aquell qui les va fer)
La bellesa de la poesia, de la música, de les paraules i i les cançons  com a arma de combat.

Estem convençuts que tenim armes de construcció massiva contra tanta destrucció, mentida  i baixesa moral, i per això r?eivindiquem l’arsenal que ens és propi: les paraules, la música, la poesia, la melodia,  les notes, la creativitat, escoltar, sentir… és a dir la cultura, l’educació,  la informació i el coneixement, per rebel·lar-nos contra la barbàrie, la hipocresia, la ignorància, la manipulació, la mentida i la post-veritat.

Volem denunciar  les guerres, totes i cadascuna, en totes les seves formes, però no des del lament sino des d’una actitud de rebel·lió contra el sense-sentit que és la guerra,  per recordar-nos que lluitar bé ens fa estar vius i ser més lliures.
Denunciem les Guerres i les seves conseqüències , (exilis, morts, refugiats, repressions) i per això, entra altres paraules us oferim les Corrandes d’exili (de Joan Oliver,)  i testimonis dels refugiats sirians

Enllacem, enfilem,diem,musiquem i cantem textos poemes i cançons d’entre altres d’Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel, Bob Dylan o Silvio Rodriguez…

La CULTURA és la nostra arma, utilitzem-la per desactivar tanta barbàrie, destrucció i mentida.

FITXA ARTÍSTICA

Carles Beltran Músic i compositor amb llarguísisma experiència. Expert en posar música a les paraules dites i cantades, amb un estil particular, mediterrani i obert al món. Guitarra i piano i generositat extrema. És l’autor de  la música que enfila tot l’espectacle, i ha fest un vestit nou, a mida, a les cançons de l’espectacle, ha buscat i triat (i composat de zero en agun cas) les cançons que en formen part. Ell és el responsable que aquest espectacle sigui com és i compti amb qui compta.

Lali Barenys Actriu amb llarga experiència, en teatre i dient poesia, ferida per les paraules i la pacificació, convençuda que les paraules i la sensibilitat ens han de salvar de tanta barbàrie. És l’autora del guió de l’espectacle, ha buscat, trobat, pensat i decidit quins textos compartiríem en aquest moment, i hi ha posat l’entusiasme i energia necessaris per poder compartir la creació i fer arribar sensacions a qui vingui a veure Maleïdes les Guerres.

Namina (Natàlia Miró do Nascimento) Cantant i lletrista i artista. Des de ben petita inquieta i activa, diu canta escriu remou. Se suma a aquest projecte amb entusiasme, amb les seves eines de seducció massiva i amb total sinergia amb el grup i el contingut.

Durada 80 minuts

Compra d’entrades

Details

Date:
17 17+02:00 September 17+02:00 2019
Cost:
12€
Event Categories:
,
Website:
https://www.salaversusglories.cat/ca/programacio/c/20-maleides-les-guerres.html
Durada:
70 mintus

Venue

Sala Versus Glòries
Castillejos, 179 Barcelona 08013
Phone:
T: +34 93 232 31 84 T: 34 626 871 356
Website:
https://www.salaversusglories.cat/

Organizer

Sala Versus Teatre
Phone:
93 232 31 84
Website:
https://www.salaversusglories.cat/