Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MiraMiró

8€ – 10€

Dansa

SINOPSI

Un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits, nascut de l’univers de Joan Miró. Una selecció de la seva obra gràfica emmarca la peça. Els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent capacitat d’adaptació de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, suggerint que tot és possible. Com per art de màgia les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari: una aventura plena de descobriments i  sorpreses. MiraMiró vol fomentar la fantasia i la curiositat dels més petits, tractant valors com ara l’amistat i l’acceptació de la diferència.

La companyia Baal, que va ser fundada l’any 2013 per la ballarina, performer i creadora Catalina Carrasco i el científic, tecnòleg i performer Gaspar Morey, fa servir un llenguatge que fuig dels convencionalismes. La seva primera creació, Travelling to Nowhere, va guanyar el VI certamen CENIT com a millor espectacle de recerca teatral i ha fet gires per Espanya, Alemanya, França, Grècia, Mèxic i Corea. En aquesta peça compten amb l’animació de vídeo a càrrec d’Adri Bonsai, que el 2018 va rebre un premi Goya pel millor curt d’animació.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció artística Catalina Carrasco / Assistència dramatúrgia Pau Bachero / Creació i interpretació Astrid Schwegler, Catalina Carrasco, Gaspar Morey / Banda sonora Kiko Barrenengoa / Animació de vídeo Adri Bonsai
Coproducció Teatre Principal de Palma i Baal /Amb la col·laboració Successió Miró

Ds 18 h, dg 12 h

Sala PB

12 € (menors 14 anys 8 €)

Compra d’entrades

 

 

Details

Start:
February 29
End:
March 1
Cost:
8€ – 10€
Event Category:
Website:
https://mercatflors.cat/espectacle/miramiro/
Durada:
mintus

Organizer

Mercat de les Flors
Phone:
Lleida, 59
Email:
info@mercatflors.cat
Website:
www.mercatflors.cat

Venue

Mercat de les Flors
Lleida, 59
Barcelona, Barcelona Espanya
+ Google Map
Phone:
34 93 256 26 00
Website:
www.mercatflors.cat
  • Concert del 30è Aniversari
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story