Loading Events

« All Events

Mirta en espera

13€ – 16€

Mirta viu la vida com si fos una pel·lícula

SINOPSI

Mirta en espera és un monòleg que beu del clown i el gènere musical per fer una paròdia dels contes de fades en què el príncep ve a salvar la princesa desvalguda. La protagonista vestida com a tal, repassa els clixés i trampes d’aquest tipus de relació única, respecte a la qual sembla que en aquesta societat no hi ha més alternativa de tenir.

A través del seu relat va desmuntant també el somni de constant progrés i vida perfecta, amb el que inevitablement hem crescut a força de pel·lícules, sèries i cançons. Aquest somni que ens atrapa en futuribles altres vides. Mirta és actriu i vol viure de la seva professió i la seva trobada amb el públic es converteix en una sàtira del món artístic on moltes vegades el que menys importa és l’art.

Al capvespre en què es desenvolupa l’obra, ha quedat amb un representant que vol que formi part de la seva nova agència. I ella, que tant ha esperat una oportunitat així, està immensament feliç davant la cita. Però en el fons, no sap si espera l’èxit o l’amor, i les històries que va relatant sobre la professió es barregen amb el desamor i els malentesos.

Mirta viu la vida com si fos una pel·lícula … I sembla que el seu clímax està a punt de succeir.

Fitxa artística

Escrita, dirigida i interpretada per Ángela Palacios, guanyadora del premi Catbasur Ajudant Direcció: Jose Antonio Puchades Carlos Martín-Peñasco Fotografía: Carlos Montilla Vídeo i disseny gràfic: Rubén Rocha Disseny de Llum: Ana Ugarte Disseny de maquillatge i perriqueria: Sergio Esche Duració: 75 minuts

Venda d’entrades

 

Details

Start:
October 2
End:
October 19
Cost:
13€ – 16€
Website:
https://www.labadabadoc-teatro.com/002-programacion-2020-2021-mirta-en-espera/
Durada:
mintus

Organizers

La Badabadoc

Venue