Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

No es país para negras

10€ – 12€

Una comèdia dramàtica

SINOPSI

Un viatge més enllà d’una identitat. Una dona camina buscant el seu lloc entre dos móns que l’abracen i la rebutgen.

Una obra que intenta demostrar i denunciar que hi ha un racisme subtil i invisible, reflexionant sobre què significa ser negra a Espanya al segle XXI.

Sant Sebastià 1976, neix Silvia Albert Sopale una nena negra en una família de negrxs a un país de blancxs. Al costat d’ella viurem 40 anys i veurem com les cançons populars i anuncis televisius van marcar a una generació.
Representant diversos personatges i servint-se del llenguatge físic ens mostrarà humorísticament diferents punts de vista sobre: el racisme, la sexualitat de la dona negra i la identitat.
Viatjarem a l’Àfrica on l’espectador descobrirà que tot i ser la terra mare aquest tampoc és el seu lloc.
Es servirà dels seus records i dels de tota una comunitat per explicar part de la història no explicada fins al moment, la història de les dones negres Espanyoles.

No es país per negras és una comèdia dramàtica, que et congela el somriure

FITXA ARTÍSTICA

Actriu: Silvia Albert Sopale Direcció: Carolina Torres Topaga Text: Silvia Albert Sopale amb la col·laboració de Carolina Torres Topaga i Laura Freijo Justo Moviment: Chechu Garcia Espai escènic: No somos Woopi Goldberg  So: Silvia M.Aranda Il.luminació: Alberto Barberá Vestuari: Eugenia Gusmerini Fotografía: Tony Payán, Joan Linuxbcn Martínez Amb el suport de: Hibiscus Asociación de Afroespañolas y afrodescendientes i Colectivo ob-scènics  Horari  Dj, Dv, Dss, Dg, 21 hores Durada 60 minuts Idioma Castellà

 

Divendres 03 de maig col·loqui post-funció moderat per recomana.cat

 

Compra d’entrades

 

Details

Date:
March 14
Cost:
10€ – 12€
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.ateneu9b.net/programacions/no-es-pais-para-negras-1578924882
Durada:
60 mintus