Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pel davant i pel darrera

20€ – 24€

Torna la comèdia més divertida mai escrita

SINOPSI

Pel Davant…. i pel darrera”  és probablement la comèdia més divertida mai escrita des de que es va estrenar a Londres l´any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta.

L´espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral, un vodevil, bastant cutre. Però, per enganxar-se, no fa falta entendre res dels problemes als quals s´enfronta un actor: són problemes de la humanitat…., de nosaltres mateixos!.

Estimem aquests pobres personatges i aquesta simpatia, combinada amb la frenètica sèrie de gags que no paren mai, conformen la base d´una relació única de l´obra amb Barcelona. Aquesta ciutat ja ha vist quatre muntatges, i aquest és el cinquè. No hi ha altra ciutat al món on això hagi passat.
Altre cop hem pogut reunir un gran repartiment de 9 magnífics actors: Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot.
Estem novament en molt bona companyia, així que donem-nos l´oportunitat d´oblidar per un moment els problemes i gaudim del retorn  d’una llegenda.

Fitxa artística

Direcció Alexander Herold Adaptació Paco Mir
Actors Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot.

Compra d’entrades

Details

Start:
13 13+02:00 November 13+02:00 2019
End:
February 2
Cost:
20€ – 24€
Event Categories:
,
Event Tags:
,
Website:
https://www.grupbalana.com/teatre/obres/pel-davant-i-pel-darrera/
Durada:
mintus

Venue

Teatre Borràs
Plaça d'Urquinaona, 9
Barcelona, Barcelona 08010 Espanya
+ Google Map
Phone:
933 011 968
Website:
https://www.grupbalana.com/teatre/sales/teatre-borras/