Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rhapsody in Lorca

18€

Espectacle poètic musical sobre poemes de Federico García Lorca

SINOPSI

Rhapsody in Lorca, és un espectacle poètic escènic musical on fem un recorregut sobretot per la poesia inèdita de joventut de Federico García Lorca, poemes de l’època surrealista sense deixar de banda els rics i originals temes dels seus primers llibres.

Joves actors donen vida als poemes de joventut, així com actors més avesats damunt l’escenari interpreten la seva ja mes madura i consolidada obra poètica, en un joc escènic compartit per aquests actors de diferents generacions.

Aquest joc escènic comporta no solament la interpretació dels poemes amb una ambientació sonora i musical, sinó que també inclou la projecció (16mm) d’algunes imatges de la mítica pel·lícula surrealista El perro andaluz de Luís Buñuel, així com partitures de la recerca que ell va fer de musica popular: El Café de las Chinitas i Los Cuatro Muleros.

Els poemes d’aquest espectacle els trobarem repartits entre els llibres: Poesia inèdita de juventud, Canciones, Cante Jondo, Poemas, i El Poeta en Nueva York. Així dons, donem a conèixer una part de l’obra no tan coneguda com la poesia dedicada al tema dels gitanos; que com ell deia era només un tema.

Intèrprets: Agustí Ulied, Veu Aina Lluch, Veu Albert Artigas Veu, Piano i Guitarra
Angel Cerdanya “El Sueco”, Veu i Guitarra Maite Soler, Veu Walter Cots, Veu i HarmònicaDirecció i Dramatúrgia: Walter Cots Direcció Musical: Angel Cerdanya “El Sueco” Ajudant de direcció: Jordi Oromí Disseny de Llums: Josep Parramon
Producció Executiva: Noucinematògraf Napoleon

Durada: 70 min Horari: Dimarts i dimecres 20:30h 

Venda d’entrades

 

Details

Start:
20 20+02:00 November 20+02:00 2018
End:
12 12+02:00 December 12+02:00 2018
Cost:
18€
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Website:
http://teatregaudibarcelona.com/rhapsody-in-lorca/
Durada:
65 mintus

Venue

Teatre Gaudí
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 120
Barcelona, Barcelona Espanya

Organizer

Teatre Gaudí
Phone:
93 603 51 52/61
Email:
info@teatregaudibarcelona.com
Website:
www.teatregaudibarcelona.com