Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teatro Play Back

6€ – 12€

El Teatre Playback és una forma original de teatre d’improvisació on el públic explica les seves pròpies històries de vida i un grup d’actrius i músics les representen escènicament de manera espontània. L’objectiu principal és honorar les històries del públic i donar-les una dimensió escènica i artística. Això permet, que les experiències de la vida quotidiana es puguin contemplar des de noves perspectives i adquireixin un sentit més profund. Els episodis narrats es converteixen així en un “PLAY BACK» dels…

SINOPSI

El Teatre Playback és una forma original de teatre d’improvisació on el públic explica les seves pròpies històries de vida i un grup d’actrius i músics les representen escènicament de manera espontània.

L’objectiu principal és honorar les històries del públic i donar-les una dimensió escènica i artística. Això permet, que les experiències de la vida quotidiana es puguin contemplar des de noves perspectives i adquireixin un sentit més profund. Els episodis narrats es converteixen així en un “PLAY BACK» dels sentiments i emocions que els acompanyen.

Aquesta tècnica, que va ser desenvolupada el 1975 a Nova York per Jonathan Fox i Jo Sales, s’inspira en la tradició oral dels pobles indoamericanos, al Teatre de l’espontani de Jacob Moreno (el pare del Psicodrama) i al Teatre de l’Oprimit d’Augusto Boal.

FITXA TÈCNICA

directora artística – NADIA ZÚÑIGA

actrius – SUZZETTE FONSECA, LAURA BAKER, MÓNICA MAR, NOELIA MADRID, Thania PAULINNI

músic – SARAH WALKER

Idioma Castellà Duració 60 minuts

Compra d’entrades

Details

Start:
13 13+02:00 October 13+02:00 2019
End:
17 17+02:00 November 17+02:00 2019
Cost:
6€ – 12€
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://porta4.cat/ca/teatro-playback/
Durada:
mintus

Organizer

Porta 4
Phone:
93 185 4840
Email:
info@porta4.cat
Website:
www.porta4.cat

Venue

L’Autèntica
Martí, 18
Barcelona, Barcelona 08024
+ Google Map
Phone:
93 185 4840
Website:
www.porta4.cat
  • Juana
  • Manel
  • Alicia Alonso
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón