Carregant Espectacles

« Tots els Espectacles

Teatro Play Back

6€ - 12€

El Teatre Playback és una forma original de teatre d’improvisació on el públic explica les seves pròpies històries de vida i un grup d’actrius i músics les representen escènicament de manera espontània. L’objectiu principal és honorar les històries del públic i donar-les una dimensió escènica i artística. Això permet, que les experiències de la vida quotidiana es puguin contemplar des de noves perspectives i adquireixin un sentit més profund. Els episodis narrats es converteixen així en un “PLAY BACK» dels…

SINOPSI

El Teatre Playback és una forma original de teatre d’improvisació on el públic explica les seves pròpies històries de vida i un grup d’actrius i músics les representen escènicament de manera espontània.

L’objectiu principal és honorar les històries del públic i donar-les una dimensió escènica i artística. Això permet, que les experiències de la vida quotidiana es puguin contemplar des de noves perspectives i adquireixin un sentit més profund. Els episodis narrats es converteixen així en un “PLAY BACK» dels sentiments i emocions que els acompanyen.

Aquesta tècnica, que va ser desenvolupada el 1975 a Nova York per Jonathan Fox i Jo Sales, s’inspira en la tradició oral dels pobles indoamericanos, al Teatre de l’espontani de Jacob Moreno (el pare del Psicodrama) i al Teatre de l’Oprimit d’Augusto Boal.

FITXA TÈCNICA

directora artística – NADIA ZÚÑIGA

actrius – SUZZETTE FONSECA, LAURA BAKER, MÓNICA MAR, NOELIA MADRID, Thania PAULINNI

músic – SARAH WALKER

Idioma Castellà Duració 60 minuts

Compra d’entrades

Mostra els detalls

Inici:
Octubre 13
Finalització:
Novembre 17
Cost:
6€ - 12€
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Web:
https://porta4.cat/ca/teatro-playback/
Durada:
mintus

Organitzador

Porta 4
Telèfon:
93 185 4840
Email:
info@porta4.cat
Web:
www.porta4.cat

Recinte

Porta 4
Martí, 18
Barcelona, Barcelona 08024 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
93 185 4840
Web:
www.porta4.cat