Loading Events

« All Events

T’estimo si he begut

10€ – 36€

Dagoll Dagom La Brutal T de Teatre

SINOPSI

Sempre que escrius històries t’imagines cares de personatges i al teu cap hi ressonen els diàlegs. Tothom em diu que sempre, en els contes, hi explico molt com són els tons de veu dels personatges. Algun cop m’han fet un elogi bonic: “Aquests contes són molt teatrals”.

Però no em podia imaginar que la tindria, la teatralitat. I va i em regalen això. El teatre. Unes ties que admiro, una companyia que admiro, un director que admiro decideixen que tots aquests personatges (no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics) pujaran a l’escenari. Jo els “veuré” i els “sentiré”.

Un escriptor sempre té influències d’altres escriptors, esclar, però també de moltes altres coses de la vida. D’un quadre que ha vist, d’algú a qui ha estimat, d’un vi que s’ha begut, d’una cançó que ha sentit. Puc dir que Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal han influït en la meva vida: he sortit trasbalsada (aquesta és la paraula) d’algunes de les obres que han fet. He sortit cantant i volent abraçar desconeguts.

Hem triat els contes més divertits (també n’hi ha algún de tristot, sí, no s’ha pogut evitar). Espero que les meves obsessions siguin també les vostres. M’agradaria que sortint de veure l’obra (els que no som del ram sempre diem “obra” i no “espectacle”) també volguéssiu cantar i abraçar desconeguts (entre els que m’incloc).

 

Empar Moliner

 

FITXA ARTÍSTICA

Autora: Empar Moliner Música original: Andreu Gallén Intèrprets:  David BagésMamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme PlaÀgata Roca i Ernest Villegas Direcció: David Selvas Direcció musical: Andreu Gallén Escenografia: Alejandro Andújar Vestuari: Maria Armengol Il·luminació: Jaume Ventura So: Roger Ábalos Coreografia: Pere Faura Vídeo: Mar Orfila Caracterització: Clàudia Abat Ajudant de direcció:  Daniel J.Meyer Producció executiva: Anna Rosa Cisquella i Daniel López-Orós Cap de producció i administració: Natàlia Obiols Cap de màrqueting: Ivan Danot Ajudant de producció: Jordi Brunet Auxiliars de producció: José Luis Segador i Marta Camps Ajudant de comunicació: Roberta Romero Caps de premsa: Laura Mercadé i Sandra Costa (La Costa comunicació) Disseny imatge: Diego Becas Villegas Fotografia: Kiku Piñol, Noemí Elias Bascuñana i David Ruano Disseny tècnic audiovisual: Martín Elena Ajudant d’escenografia: Maria Albadalejo Ajudant de vestuari: Anna Pitach Cap tècnic: Rubèn Taltavull Regidora: Marta Garolera Maquinistes: Joan Bonany i Jordi Fort Operador d’il·luminació: Sergi Santafe Construcció de l’escenografia: Pascualín Joan Jorba Confecció del vestuari: Goretti Una producció de Dagoll Dagom en col·laboració amb La Brutal T de Teatre amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya i l’ajuda del Teatre Monumental (Ajuntament de Mataró).

Espectacle en català

Durada: 1h 45 min (aproximadament)

Presencial
31 d’octubre, 20:30Noves funcions:31 d’octubre, 16:001 de novembre, 12:001 de novembre, 18:00
Aquest espectacle també està disponible a Torroella de Montgrí

Compra d’entrades

Details

Start:
October 31
End:
November 1
Cost:
10€ – 36€
Event Categories:
, ,
Website:
https://temporada-alta.com/shows/testimo-si-he-begut-girona/
Durada:
mintus
banner fira mediterrània