Carregant Espectacles

« Tots els Espectacles

La familia Addams

28€ – 58€

En el món de la Família Addams estar trist és ser feliç, el insensat és el sensat, sentir dolor és sentir alegria, el imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant això, aquesta peculiar família està a punt d’enfrontar-se a un dels malsons més esgarrifoses (i més comuns) a tot progenitor; seus nens es fan grans.   Llibret:  Brickmann i Elice Música: Andrew Lippa Intèrprets:…

SINOPSI

En el món de la Família Addams estar trist és ser feliç, el insensat és el sensat, sentir dolor és sentir alegria, el imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant això, aquesta peculiar família està a punt d’enfrontar-se a un dels malsons més esgarrifoses (i més comuns) a tot progenitor; seus nens es fan grans.

 

Llibret:  Brickmann i Elice

Música: Andrew Lippa

Intèrprets: Carme Conesa (Morticia), Lydia Fairén (Miércoles), Frank Capdet (tiet Fétido), Meritxell Duró (Avia), Ernest Fuster (cover masculí), Carlos Renedo (ancestre), Marc Villavella (ancestre), Silvia Parejo (ancestre),Malia Conde (ancestre) i Ariadna Comas (swing femenina)

Compra d’entrades

  • Banner -Ficcions-AMIC
Genèric saT! 18-19

Detalls

Inici:
octubre 19 @ 0:00
Finalització:
13 13UTC gener 13UTC 2019 @ 0:00
Cost:
28€ – 58€
Esdeveniment Categories:
, ,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Web:
https://www.grupbalana.com/es/teatros/obras/la-familia-addams/
Durada:
0 mintus

Recinte

Teatre Coliseum