Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Una altra nit

14€ – 20€

Una peça d’amor a ‘lu nostru’

SINOPSI

“Quan intentem explicar què és Una altra Nit, només ens surt dir que és una peça de Lu nostru. Una peça d’amor a lu nostru.
I que és lu nostru? Lu nostru és tot allò que compartim. D’on venim i d’on no podem escapar. El que ens fa reconeixibles els uns amb els altres, el que ens pertany; el que ens defineix.
El paisatge, l’accent, la petroquímica, la Renfe, i sobretot els records; les anècdotes; el que hem viscut junts, l’espai temporal que compartim. Les anècdotes de sobretaula.
Una mateixa anècdota té moltes versions, cadascú té la seva i ja no n’hi ha cap que sigui veritat o mentida, segur que us ha passat mil vegades, que una mateixa anècdota la recordeu d’una manera molt diferent que les mateixes persones que la van viure, potser fins i tot de manera excloent.
Perquè ja quasi res és veritat o mentida, o quasi tot és veritat o mentida al mateix temps. Perquè només podem recordar la ficció; la nostra ficció, lu nostru.
Si l’Anna, la Bàrbara i jo no haguéssim nascut aquí, les nostres anècdotes, lu nostru, seria un altre nostru, seria Una altra Nit. No la que va escriure Pinter el 1969; la nostra. ”

FITXA ARTÍSTICA

Creació: Pau Ferran i Bàrbara Roig Idea i direcció: Pau Ferran Interpretació: Bàrbara Roig i Pau Ferran Video i imatge gràfica: Anna Turellols Producció: Sala Trono Teatre de text. 60 minuts. Català
Amb el suport de Centre Cívic Can Clariana.

Compra d’entrades

Details

Date:
10 10+02:00 October 10+02:00 2019
Time:
8:00 - 17:00
Cost:
14€ – 20€
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://elmalda.cat/una-altra-nit/
Durada:
mintus