Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vale vale vale

12€

Sala Atrium

SINOPSI

“Heu parlat ja massa. Estem d’acord no? Massa paraules que creen més confusió que una altra cosa. Molta palla, molta ximpleria …. Com més parleu menys clar està tot, i segurament claredat el que més necessitem ara, si volem salvar això. ”

El joc és senzill: S’imposaran un màxim de mil paraules per dir-se el que veritablement pensen. Unes últimes paraules per arreglar les coses, per expressar tot el que ha de dir-li l’una a l’altra. Qui arribi abans al límit de paraules perd, o qui faci servir menys paraules guanya. Hauran de buscar ser precises, clares i sinceres, davant dels espectadors que seran testimonis i jutges d’aquest joc, que suposa l’última oportunitat que tindran C i G per entendre’s, sense poder amagar-se darrere de les màscares del llenguatge.


 

FITXA ARTÍSTICA

Companyia: Las Incautas Intèrprets: Cintia Ballbé i Ginebra Vall (Amb la col·laboració de Mariona Ibáñez) Direcció i dramatúrgiaAlejo Levis Il·luminació: Alejo Levis Escenografia i Vídeo: Alejo Levis Música: Laura Llopart Fotografia: Alejo Levis Ajudant de direcció, assistència a la dramatúrgia: Mariona Ibáñez Producció: Laura Blanco Ramirez Idioma de lespectacle: castellà i català Durada de lespectacle: 65 minuts Gènere: Escena híbrida

Compra d’entrades

Details

Start:
February 6
End:
March 1
Cost:
12€
Event Categories:
,
Website:
http://teatrium.cat/sala-atrium/ca/2019/08/21/vale-vale-vale/
Durada:
mintus

Organizer

Sala Atrium
Phone:
93 182 46 06
Email:
atrium@atrium.cat
Website:
www.teatrium.cat
  • West Side Story
  • Nomad
  • Crimen y telón
  • Paco Ibáñez