Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wanted

Free

En un Grec que creua el Pacífic des d’Oceania cap a Amèrica, no podien faltar uns cowboys

SINOPSI

En un Grec que creua el Pacífic des d’Oceania cap a Amèrica, no podien faltar uns cowboys. Encarnen el bé, la valentia i la llibertat. Busqueu-los en les seves aparicions pels diversos espais del festival.

Potser us els trobareu al bar, poc abans que comenci la funció, o a la cua per accedir a la sala. En tot cas, potser si aneu sols o soles se us acosten i us donen conversa. No patiu, perquè són personatges romàntics, herois a l’antiga que han vingut al festival per fer el bé. No tenen una ubicació fixa, així que no els busqueu: són ells els qui us trobaran, abans o després de les funcions. Xerraran amb vosaltres, protagonitzaran performances físiques en les quals fingiran baralles o caigudes o bé faran un discurs públic en què parlaran dels temes que més dominen. I és que Hoodoo Brown és un conspiranoic que pensa que l’origen de tots els problemes del món és als EUA. Sí, la geopolítica és l’especialitat d’aquest cowboy que ha sabut trobar una relació secreta entre els mocadors de paper i el Fons Monetari Internacional. En canvi, Soapy Smith es fixa en els detalls més aparentment avorrits i vulgars de la vida quotidiana a Amèrica i a Europa i és un expert en els soterranis dels típics domicilis americans, on s’amaguen els secrets més foscos. Amb vestits vells i plens de pols, els trobareu aquí i allà amb els seus barrets, tocant l’harmònica i potser, cantant cançons de sempre amb lletres noves. Sigueu benvingut i benvingudes a l’Oest, sigueu benvinguts… al Grec!

Una producció de Societat Doctor Alonso.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia:  Sofía Asencio i Tomàs Aragay a partir d’una idea de Tomàs Aragay i Pau Faus Interpretació: Hipólito Patón, Txubio Fernández Vestuari: Societat Doctor Alonso Producció: Imma Bové Espai: Plaça Margarida Xirgu Duració: 90 minuts

Activitat gratuïta

Details

Start:
4 04+02:00 July 04+02:00 2019
End:
18 18+02:00 July 18+02:00 2019
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.barcelona.cat/grec/ca/espectacle/wanted
Durada:
mintus