Fel Faixedas

Simpàtic, eixerit, sempre fent broma… o no! Fel Faixedas ha pogut habitar finalment a la Sala Versus Glòries. A primers d’aquest any (bé, al març) que ha passat tan depressa, després de la gira de Bona nit, benpartis!, un espectacle d’humor i música, amb més de 70 representacions arreu de Catalunya, en Fel Faixedas va presentar el seu segon espectacle en solitari, El Motivador, amb més il·lusió que mai, després de molt de temps sense actuar a Barcelona. I tot just quatre dies després,  la Covid-19 va interrompre la temporada a la Sala Versus Glòries. Ara, passats sis mesos, ha tornat per explicar noves històries que ens acostin a la tant buscada felicitat.

El Motivador és un espectacle d’humor on es parodia uns personatges cada vegada més presents a la nostra societat: els coachs. L’actor puntualitza que no és un monòleg. “És un solo teatral on em transformo en un coach motivacional, per explicar les principals claus per aconseguir la felicitat màxima. O no…!”, apunta.

L’espectacle, produït per H6 produccions, està en cartell a la Sala Versus Glòries fins  l’1 de novembre. Està dirigit per Marcel Tomàs i compta amb un assistent: l’actor i clown Raul Martínez.


SINOPSI
Com diu Fel Faixedas aquest espectacle està basat “una mica” en fets reals: “Paulo Coelho ha fet molt de mal. La felicitat està sobrevalorada. Els diners no fan la felicitat, però ajuden. Però si te’ls ha de deixar el banc, millor ser un infeliç!”


SOBRE FEL FAIXEDAS
L’actor i autor, Fel Faixedas, que va fundar i va treballar durant 12 anys amb Teatre de Guerrilla, l’any 2010 va deixar la companyia i juntament amb Carles Xuriguera van encetar una nova etapa amb el nom de Xuriguera&Faixedas amb que van estrenar No som res de Francesc Serés i Live, un xou teatral, un espectacle escrit i dirigit per ells mateixos i amb el qual van fer gira per tot el país.

En Fel Faixedas ha compaginat la seva faceta teatral amb el periodisme i també ha fet col·laboracions televisives en programes com Casting, El Club amb Albert Om, Fent amics de Sergi Mas, Jo vull ser de Toni Soler, Caçadors de bolets, Collita pròpia de Lídia Heredia i Francesc Mauri, Glops (on a més de presentador va ser també director) i al Tot es mou la temporada passada. Per altra banda, també l’hem pogut escoltar a la ràdio als programes Els Matins de Rac1, primer a L’Hora del pati amb Albert Om, i després a El Món amb Xavier Bosch i Jordi Basté, a La Tribu i a Estat de Gràcia. Actualment, des del setembre del 2019, està de nou a la ràdio, a RAC1 col·laborant al programa Islàndia amb Albert Om.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Guió i interpretació:
 Fel Faixedas
Direcció: Marcel Tomàs
Actor assistent: Raul Martínez
Veu en off: Jordi Bartomeus
Suport incondicional: Carles Xuriguera
Disseny llum i so: Dani Tort
Disseny gràfic: Grafia, serveis gràfics
Fotografia: Ignasi Oliveras photo&film
Distribució: H6 Produccions

El Motivador es podrà veure fins l’1 de novembre de dijous a dissabte a les 20.30h i diumenge a les 18h.

Més informació i entrades a www.salaversusglories.cat

bANNER amic ficcions 2020