Palafrugell acollirà els dies 25, 26 i 27 de maig la tercera edició de la Fira Internacional de la Màgia i la Il·lusió que organitza l’Ajuntament de Palafrugell.
El dia 25 a 2/4 de 10 del matí el Teatre Municipal acollirà una nova posada en escena del món cinematogràfic. A través de la figura de Jules Verne, un revulsiu que pretén despertar la imaginació i la creativitat, com a primer pas a una mostra cinematogràfica, obert a totes les escoles i amb la participació dels propis alumnes.

El dia 26 a 2/4 de 10 de la nit a l’IES Baix Empordà, la Màgia de la cuina amb el sopar creat pels alumnes del cicle de cuina i sala de l’institut i amb actuacions estel·lars com la de l’artista internacional Juan Mayoral.

Els dia 27 a les 6 de la tarda als carrers del centre de la Vila actuacions diverses entre les que destaca la de la companyia Els Comediants de la Baldufa i al vespre, a 2/4 d’11 al teatre municipal, espectacle La Màgia de la Il·lusió amb la participació de figures internacionals del món de les percepcions i la creació imaginativa la llum i el color, destaquen el mag Xevi, l’actuació Visiona de llum i color, Juan Mayoral o Francisco Aparicio el Ladron respetuoso i la il·lusionista xinesa Jane.

  • " "
  • " "
  • " "
  • <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5MXGrfx7UV8” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>