En ocasió de l’obertura de la Temporada 2017/18, el Teatre Lliure ens ha enviat un comunicat amb tots els seus abonaments i preus per als espectacles en cartell, des d’ara fins a l’estiu del 2018.

Una temporada amb més de 30 propostes de l’escena nacional i internacional, que inclou espectacles de teatre, circ, dansa, música, teatre familiar i lectures dramatitzades per conformar una programació que, en paraules de Lluís Pasqual, director del Lliure, es presenta com “un mapa en el qual s’imposa, sobretot, una evidència: l’obstinació de la realitat per ficar-se dins l’art i, especificament, per ficar-se dins els teatres. Per sacsejar-nos i per acompanyar-nos. I per quedar-s’hi”.

ELS AVANTATGES DELS ABONAMENTS

Si esteu pensant en veure més d’un espectacle aquesta temporada, recomanem l’opció dels abonaments, amb els quals podreu obtenir les entrades a un preu molt reduït i molts més avantatges:

Modalitats: 20, 10 o 4 entrades per utilitzar durant tota la temporada.
Preu de l’entrada entre 12,75€ i 18,75€ (segons la modalitat de l’abonament).

Fins a 2 entrades per espectacle: possibilitat de compartir l’abonament amb qui volgueu.

I TAMBÉ
Gestió d’entrades per internet.
Promocions exclusives.
Tarifa plana abonament espectador durant tota la temporada en entrades fora d’abonament (Modalitat Abonament Espectador 10 o 20).
Reserva d’entrades per mail o telèfon (Modalitat Abonament Espectador 10 o 20).
Possibilitat de canvis fins a 48h. abans de la funció sense cost addicional. (Modalitat Abonament Espectador 10 o 20.)
Descomptes al Teatre Nacional de Catalunya, Mercat de les Flors… (Modalitat Abonament Espectador 10 o 20.)
Dos espectacles del GREC Festival de Barcelona (opcionals). (Modalitat Abonament Espectador 10 o 20)

Sigui quina sigui la modalitat que us covingui, ja podeu adquirir l’abonament a la pàgina de venda d’entrades del Teatre Lliure o a través del servei d’atenció a l’abonat, per mail (info@teatrelliure.com) o telèfon, (932 289 748).