El pare de la núvia

L’Auditori de Cornellà ens ha enviat un Comunicat, avançant-nos tota la programació de la tardor. Us el reproduïm:

L’Auditori de Cornellà llança la nova temporada amb nous
abonaments i descomptes

A L’Auditori de Cornellà ho tenim tot a punt per a la nova temporada que veurà la llum a partir del mes de setembre. Tornarem a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe garantint totes les mesures de seguretat necessàries. Serà una tardor apassionant amb una vintena d’espectacles de qualitat amb noms de primer nivell. Pel nostre escenari desfilarà la música de Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, un tribut molt especial a Mecano i Sole Giménez o interpretacions com la que anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb el tradicional concert de Valsos i Danses.

Gaudirem també amb actuacions com la de Tortell Poltrona, Els
Súperherois o Guillem Albà i passarem una bona estona amb Quim Masferrer, Carles Sanz, El Sevilla o amb la representació teatral de La Gavina o Intocables, entre moltes altres sorpreses, perquè entre tots, aconseguirem que torni la il·lusió i omplirem L’Auditori de Cornellà.

Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com. Una temporada que estrena també nous abonaments i descomptes per fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. S’aplica un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada i un 50% de descompte per entrades infantils als espectacles familiars. Els menors de 25 anys estrenen també baixada en la tarifa amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l’espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs, etc…tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l’edat de l’espectador. També posem en circulació diferents tipus d’abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per propiciar que la cultura arribi a tothom.

La informació de la nova proposta cultural de L’Auditori de Cornellà per a la Tardor 2020 ja està disponible en www.auditoricornella.com

Espectacles programats

TEATRE

Mégot par terre i Ethika , obres guanyadores del Festival de Microteatre de
Cornella, 9 octubre a les 21h
Intocables, 25 octubre a les 19h.
Quina feinada! amb Roger Pera, 6 novembre a les 21h.
Per fi sol! Amb Carles Sans, 8 novembre a les 18h.
La Gavina, 15 novembre a les 19h.
El pare de la núvia… i potser del nuvi! Amb Joan Pera, 29 novembre a les 19h.

ESPECTACLES FAMILIARS
Els Superherois, 27 setembre a les 12h.
Què bestia! Amb Tortell Poltrona, 18 octubre a les 18h
Guillem Albà, 24 octubre a les 20h.
Dàmaris Gelabert & Orquestra Simfònica del Vallès, 22 novembre a les 18h.

MONÒLEGS
Bona gent amb Quim Masferrer, 7 novembre a les 21h.
La vida es rocanrol amb El Sevilla, 11 desembre a les 21h

MÚSICA
Manu Guix, 25 setembre a les 21h.
Miki Núñez, 17 octubre a les 21h.
Hija de la Luna (Tributo a Mecano), 14 novembre a les 21h.
Sole Gimenez, 28 novembre a les 21h.
Blaumut, 12 desembre a les 21h.
Valsos i Danses Orq. Simfònica Sant Cugat, 20 desembre a les 18h.