Bianca Marroquin i Joan Vazquez a Nova York

Aquest diumenjge que ve, dia 24 de maig, l’actor i cantant Joan Vázquez acompanyarà el piano a la ballarina, cantant i actriu mexicana Bianca Marroquín al macroconcert en línia en directe Desde el encierro que reuneix més de 40 veus destacades de el món de l’ espectacle mexicà. 

Desde el encierro, que es podrà seguir en directe a les 20:00 hores (3.00 hores a l’Estat espanyol) a través de YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCxySGH8sAkqkATgUopO-R2w), és una iniciativa promoguda pel director teatral Diego del Rio en la qual participen tant actors-cantants de musicals com a actors coneguts per obres de text. Un cartell que inclou noms com Alan Estrada, Ludwika Paleta, Arcelia Ramírez, Susana Zabaleta, Aitza Terán, Mauricio Martínez, Jerry Velázquez, Marina de Tavira, Jorge Blanco, Diana Bracho, Janette Chao, Melissa Barrera o David Gaitán.   Joan Vázquez i Bianca Marroquín ja van actuar junts al mític local 54 Below de Nova York quan l’artista mexicana el va convidar a cantar amb ella un duet de Stephen Sondheim. Aquest diumenge, ells dos seran els encarregats de tancar el macroconcert amb la interpretació d’un medley els arranjaments ha creat el mateix Joan Vázquez.

Especialment coneguda per interpretar el paper de Roxie Hart en la producció de Broadway Chicago (guardonada amb el Premi Helen Hayes a la millor actriu principal), Bianca Marroquín ha treballat en grans musicals, tant a Mèxic (La Bella i la Bèstia, Rent, el Fantasma de la Òpera) com a Broadway (In the Heights, Pajama Game).  Joan Vázquez, que va haver d’interrompre les funcions d’Ocaña Reina de la Rambla al Escenari Joan Brossa pel tancament dels teatres decretat pel coronavirus, ha celebrat recentment amb molt d’èxit dues dècades sobre l’escenari amb l’espectacle 20 años no són na a la Sala Club de Barts i segueix treballant amb el seu pròxim disc, Feeling Good, un peculiar àlbum d’estàndards de jazz en què l’artista català exerceix com crooner. A més, ha aprofitat el confinament per preparar nous projectes que veuran la llum durant la propera temporada.