Festival TNT

Amb la voluntat ferma d’apostar per la cultura i per la creació escènica contemporània, el festival TNT – Terrassa Noves Tendències ha celebrat aquest cap de setmana la seva tretzena edició a la ciutat de Terrassa. El festival d’arts vives i nous formats ha presentat en 11 espais diferents fins a 16 propostes de creadors i creadores contemporànies, de les quals 7 han sigut estrenes.

En paraules de la nova directora del festival Marion Betriu: “Estem molts satisfetes de com s’ha desenvolupat el festival, el públic ha respost molt bé, s’ha animat a venir i, especialment. valorem molt positivament l’augment de públic terrassenc. Hem pogut celebrar el festival i això ja és un triomf en els temps en què ens trobem. Ara amb moltes ganes de mirar cap al futur: el TNT 2021 comença ja amb les residències que durant tota aquesta temporada desenvoluparan el seus projectes i veuran la llum a la pròxima edició”.

Una edició que, en plena pandèmia de la COVID19, ha pogut celebrar-se gràcies al compromís i l’esforç col·lectiu d’organitzadors i institucions per tirar-la endavant, tot i la incertesa.

El TNT d’enguany ha sigut més ampli i divers que mai i ha aconseguit establir més complicitats amb la ciutat i les seves institucions culturals, associacions i col·lectius diversos, augmentant el seu volum de públic local.

> Jornada de professionals

Amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada del sector, el TNT va celebrar el passat divendres una jornada de professionals que va rebre la visita de més de 80 programadors. Durant la jornada es va poder veure una mostra de les 6 residències de creació que aquesta temporada duran a terme a Terrassa Amalia Fernández, Aurora Bauzá & Pere Jou, Bárbara Bañuelos, Las Huecas, Urati, Vértebro).

I també va tenir lloc una taula rodona sobre les noves formes de diàleg entre institucions culturals i artistes que també es retransmetrà en streaming.
Consulta tots els projectes de les residències aquí

bANNER amic ficcions 2020