A la casa Seat no s’avorreixen. El Servei de Comunicació ens ha enviat un comunicat amb una activitat sorprenent, atractiva i sobretot, molt interessant, per si us la volem fer avinent. Doncs som-hi!

COMUNICAT CASA SEAT
Aquest agost acollim una sèrie d’experiències transmèdia inspirades en l’obra i figura de Lorca molt interessants. Avui dilluns, llancem la iniciativa Redibuixant a Lorca, a través de la qual Jordi Labanda, La Mandanga i altres reconeguts il·lustradors publicaran a les xarxes socials obres a través de les quals reinterpretaran al poeta des del seu propi punt de vista artístic.

A més, a la pròpia CASA SEAT, hem instal·lat una Biblioteca Lorquiana amb 300 volums de les obres teatrals de Lorca a disposició gratuïta del públic i, el pastisser Escribà ha creat un dolç inspirat pel poema Agost que ja es pot degustar al cafè-restaurant de CASA SEAT. 

Aquestes propostes, entre d’altres, desembocaran en la inauguració, el proper 25 d’agost, de la instal·lació artística Recreativos Federico, d’Alex Peña: set màquines recreatives inspirades en la dramatúrgia de Lorca (amb títols com Cadaqués Invaders, La Grua de Bernarda Alba, Bolas de Sangre...), a través de la que els visitants podran submergir-se en l’obra dramàtica, l’imaginari i el temps de l’autor granadí d’una forma lúdica e interactiva.

En un primer moment, estava previst acollir la instal·lació aquestes setmanes, però davant la situació sanitària a Barcelona, s’ha posposat fins al 25 d’agost. Encara així, a través d’aquestes experiències transmèdia (que inclouen art, literatura i gastronomia i que tindran lloc al llarg de tot agost, mes en què va morir el poeta) volem continuar oferint als ciutadans propostes innovadores, així com promoure la cultura en qualsevol circumstància.

A més, Pepa Gamboa, directora de teatre, i Laura García Lorca protagonitzen un podcast (ja disponible a Spotify, la web de CASA SEAT e Ivoox) en el qual aporten la seva visió personal i professional sobre cadascuna de les obres teatrals referenciades a Recreativos Federico. 

Més informació, aquí